Tegnestue styrker kompetencerne :: 3 nye entreprenører
Vis nyhedsbrevet i en browser
BYG FYN

AB 18 - a hva' for noget?

AB 18 - a hva'?
 
Byggeriets aftalegrundlag, AB 18, har været i brug i et års tid, og vi oplever en stor efterspørgsel på viden om, hvordan aftalerne fungerer og fortolkes i praksis. Derfor har vi slået pjalterne sammen med advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen og arrangeret et møde. Rettere et erfa-møde, hvor der lægges vægt på den praktiske anvendelse af aftalegrundlaget, og hvor du på forhånd kan indsende ønsker til emner og problemstillinger, du ønsker belyst.
 
AB 18 - a hva' for noget?
 

Barfoed Group hopper på den bæredygtige bølge

Barfoed Group hopper på den bæredygtige bølge
 
Lutter smil, et sikkert vift med pennen og vupti, så var endnu en bæredygtig bygherreaftale i hus. Det grønne håndtryk mellem BARFOED GROUP P/S og klyngen understreger, at ejendomskoncernen ønsker at fremme bæredygtigt byggeri. I det her tilfælde er omdrejningspunktet den attraktive Munkebjerg Business Park, som skyder op i Odense med rekordfart, hvor der er fokus på indeklima, miljø og en efterfølgende optimeret drift.

- Når vi ønsker at fremme bæredygtighed og miljø med byggeriet, så er det med vores kunder for øje. Det er også vores succeskriterie at modtage BYG FYNs miljødiplom, som dokumenterer miljøarbejdet, siger teknisk direktør Søren Aagaard Rasmussen ved Barfoed Group, som underskrev aftalen sammen med virksomhedens CEO og koncerndirektør Frederik Barfoed og vores formand for Advisory Boardet, Kurt Adamsen.
 
Barfoed Group hopper på den bæredygtige bølge
 
Dokumentér bæredygtighed

Bygherreaftale

Bygherreaftale
 
Vi tilbyder vejledning og støtte til byggerier, som ønsker mere miljøvenlige og bæredygtige byggerier og byggeprocesser. For at få vejledningen er det nødvendigt, at du som bygherre eller rådgiver laver en aftale med BYG FYN forud for et byggeri. Læs mere.
 

Miljødiplom

Miljødiplom
 
Som medlem af BYG FYN kan din virksomhed få et miljødiplom. Det kræver blot, at I er med til at dokumentere de miljømæssige prioriteringer og tiltag i et konkret byggeri, samt at bygherren har indgået en bygherreaftale med BYG FYN. Læs mere.

Tegnestue styrker kompetencerne med Vækstrettet Kompetenceudvikling

 
Behovsafdækning, et skræddersyet uddannelsesforløb og 50% i medfinansiering. Det er hele tre ting på én gang, som følger med i pakkeløsningen, Vækstrettet Kompetenceudvikling. Et kinderæg tætpakket med viden, som tegnestuen AI Arkitekter og Ingeniører ikke har kunne modstå.
 
Virksomheden har allerede draget nytte af sin deltagelse i klyngens store kompetenceudviklingsindsats. Det har bl.a. kickstartet en kampagne møntet på virksomhedens materialecafé, hvor producenter og leverandører kan fremvise produkter til brug i bæredygtigt byggeri. Det ruster AI og andre interesserede til bedre at kunne guide bygherrer og samarbejdspartnere i valg af materialer til bæredygtigt byggeri. Se videoen, og hør afdelingsleder Dennis Storm fortælle mere om, hvad de indtil videre har brugt kompetenceløftet til.
 
Tegnestue styrker kompetencerne med Vækstrettet Kompetenceudvikling
 

Tre på stribe

Tre på stribe
 

Runøe & Teil ApS, Enemærke Petersen A/S og Julstrøm Entreprise ApS. Lær dem godt at kende for det er navnene på de tre nyeste entreprenørvirksomheder, som er blevet lukket ind i klyngen. Med de nye ansigter er klyngen tæt på at runde 90 virksomheder, der repræsenterer hele byggeriets værdikæde.
 
Se vores klyngekort
 
Arrangementer og kurser
 

AB 18: Byggeriets aftalegrundlag i praksis

Onsdag den 1. april kl. 16.00 - 19.00 
Mazanti-Andersen Korsø Jensen, Klosterbakken 12, 5000 Odense C 
Der er lagt op til gode diskussioner om både juraen og dine og de andre deltageres forskellige erfaringer med byggeriets aftalegrundlag. Mazanti byder på vin, tapas og netværk efterfølgende.
AB 18: Byggeriets aftalegrundlag i praksis
 

Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

Mandag den 27. april - torsdag den 1. oktober kl. 9.15- 16.30
HUSET Middelfart, Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart
Uddannelsens mål er at give dig viden om bæredygtigt byggeri. Du får overblik over processerne og brugbare værktøjer, der understøtter dine valg, når du skal styre et bæredygtigt byggeprojekt helt i mål. Med uddannelsen bliver du ført up to date med optimal håndtering af fremtidens bæredygtige byggeri.
Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri
 

Introduktion til bæredygtigt byggeri

Tirsdag den 28. april kl. 8.45 — 16.30
Wihlborgs Konferencecenter, Lautrupvang 8, 2750 Ballerup
Med kurset i hånden får du et grundlæggende indblik i bæredygtigt byggeri. Du lærer at skelne mellem de vigtigste certificeringsordninger og bliver introduceret til forskelle på traditionelt og bæredygtigt byggeri, værktøjer til dokumentation, cirkulære forretningsmodeller og meget mere.
Introduktion til bæredygtigt byggeri
 

Afsætning af produkter til bæredygtigt byggeri

Tirsdag den 5. maj - mandag den 31. august kl. 9.15 - 16.00
HUSET Middelfart, Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart
Krav om bæredygtigt byggeri åbner et nyt marked for materialer til bæredygtigt byggeri. Imidlertid er bæredygtigt byggeri omfattet af dokumentationskrævende certificeringsordninger, som gør det svært at gennemskue, hvad der kræves af et produkt eller en ydelse for, at det kan komme i betragtning. I løbet af 3 kursusdage bliver du introduceret for bæredygtigt byggeri og byggematerialer i en cirkulær kontekst. Du vil lære at analysere potentialerne i dit eget produkt, så du via en skarp produktprofil og den gode historie kan skabe mersalg.
Afsætning af produkter til bæredygtigt byggeri
 

Salg af rådgivning til bæredygtigt byggeri

Tirsdag den 5. maj - onsdag den 23. september kl. 9.15 - 16.00
HUSET Middelfart, Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart
I løbet af 4 kursusdage får du indsigt i hvilke kompetencer og hvilken dokumentation, der typisk kræves for at kunne levere til professionel rådgivning til bæredygtigt byggeri, og hvad man kan gøre, hvis man ikke har den rette dokumentation.
Salg af rådgivning til bæredygtigt byggeri
 

DGNB-konsulentuddannelse i nye bygninger

Tirsdag den 1. september - onsdag den 9. september kl. 9.15 - 16.30
Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 København K
En uddannelse som konsulent i DGNB giver dig en indgående forståelse for DGNB-certificeringssystemet for bygninger med afsæt i systemet for nye kontorbygninger. Du vil i løbet af uddannelsen få gennemgået alle kriterier i systemet samt få udleveret DGNB-manualen. Som uddannet DGNB-konsulent er du godt rustet til at fungere som rådgiver for et designteam og vejlede om, hvad der skal til for, at et byggeri bliver bæredygtigt.
DGNB-konsulentuddannelse i nye bygninger
 
Afmeld nyhedsbrev