Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Ny kampagne skal overbevise danskerne: "Fyn skal det være” i ferien

Fyn og øerne står nu helt klar til at erobre danskere med forliste eller usikre ferieplaner. I denne uge har vi skudt en stærk fælles fynsk kampagne i gang, der skal få turisterne til at føle sig lidt mere end almindeligt velkomne i det fynske.


”Fyn skal det være” – så simpel lyder opfordringen i en ny fynsk turismekampagne målrettet de danskere, for hvem Corona-pandemien har sat en stopper for udlandsferien. Argumentet lyder, at Fyn skal være det nye mål for sommerferien, fordi de ekstremt omhyggelige fynboer har gjort sig ekstra umage og ned til mindst detalje har gjort øen klar til at tage imod gæster.

Læs mere om indsatsen
 
Kampagnen finder sted fra uge 20-36 består af et miks af forskellige elementer. Bl.a. en reklamefilm, som i ugerne 22-25 bliver vist på landsækkende tv.
 
 
Kampagnen er skudt i gang på VisitFyns Facebookside. Se en af de første film her. 

Brug Fyn skal det være logoet og bak op om kampagnen 

Du kan bakke op og blive en del af kampagnen ved at bruge det nye kampagnelogo. Sæt det ind på din hjemmeside. Brug det på Facebook, brug hashtagget #FynSkalDetVære” og del meget gerne videoerne, som løbende kommer på VisitFyns Facebookside.
 
Du er velkommen til frit at lege med kampagnens sprogtone. Se eksemplet i billedet, hvor Mads Asbild fra Destination Fyn har lagt logo på og leget med kampagnens budskab om, at på Fyn har vi gjort os ekstra umage for at tage imod længe ventede gæster med et billede fra en fisketur i weekenden.
 
Du kan finde inspiration til sprogtone i playbooken her. Hent logoerne her. Det er nemt at lægge det ekstra logolag oven på et billede fx i Powerpoint.
 
 
Du er velkommen til at kontakte Mads Asbild tlf. 5146 4569 eller Anita skoven Jensen tlf 51284344, hvis du har spørgsmål. 

Deltag webinar: Jysk Fynske Medier stiller deres datasystem gratis til rådighed

Som en del af ”Fyn skal det være” kampagnen har Destination Fyn indgået et samarbejde med Jysk Fynske Medier. Derfor stiller Jysk Fynske Medier deres datasystem gratis til rådighed for medlemmer af Destination Fyn. 
 
Danmarks største kommercielle database over medieforbrugere sættes nu ind for at hjælpe ”Fyn skal det være”.  Alle data opdateres live og rammer mere end 80% af den danske befolkning. Dette system stiller Jysk Fynske Medier og STEP nu gratis til rådighed for Destination Fyns medlemmer. Deltag i webinar den 20. maj kl. 8:30- 10:00. Er du interesseret i at deltage, så send en mail til Sandra Neelmeyer fra Destination Fyn på sasne@destinationfyn.dk 
 

DGI og Destination Fyn bag ny corona-sikker cykelevent i pinsen: Hele Fyn skal cykle sammen - hver for sig.

"Fyn cykler sammen" vil vi skabe et cykelløb, der kan gennemføres til trods for restriktioner om smittefare. Deltagerne skal nemlig cykle hver for sig, sammen med deres nærmeste - eller i små grupper med behørig afstand. Ruten vælger man selv, men vi har fælles start og virtuel opvarmning og det hele bindes sammen af sjove konkurrencer, livesending og naturligvis det faktum, at vi alle cykler sammen på vores fantastiske cykelø, fortæller Laura Raidla, chef for Bike Island hos Destination Fyn.
 
"Fyn cykler sammen" kan være med til at kickstarte de foreninger og cykelklubber, som har ligget i dvale gennem de seneste måneder. Vi ved, at mange savner de fælles oplevelser. De hungrer efter at kunne tilmelde sig et løb og sætte sig fælles mål. Det åbner "Fyn cykler sammen" rige muligheder for, siger Jacob Pallesen, der er idrætskonsulent for cykling hos DGI Fyn.
 
Alle de fynske kommuner bakker op omkring løbet, og det samme gælder mange fynske cykelløbsarrangører, der lægger deres ruter ud til fri afbenyttelse.
 

Nominerede til Bike Island-priserne er fundet – med hjælp fra fynboerne

Fynboerne har i løbet af foråret sat spot på de bedste og mest turistvenlige cykeloplevelser og -initiativer i deres lokalområde med indstillinger til Bike Island-prisen 2020. Nu er kategoriens fem nominerede fundet – ligesom der også er udvalgt fem fynske overnatningssteder, der skal dyste om titlen som “Bedste Cykelovernatning 2020”.  Vinderne af de to Bike Island-priser udnævnes den 25. Maj.  
 
 

Velkommen til Arnfeldt Hotel og Restaurant

 
Vi byder varmt velkommen til Arnfeldt Hotel & Restaurant som medlem af Destination Fyn klyngen og Gastro Fyn samarbejdet. 
 
Vi glæder os til samarbejdet. 
Frameld nyhedsbrev