Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

"Fyn skal det være" kampagnen buldrer løs ...

Fyn skal det være tv spot
"Fyn skal det være" kampagnen kører nu på TV, sociale medier, på visitfyn.dk og på print. I et stærkt fællesskab har de fynske kommuner sat strøm til en indsats, som skal få danskernes øjne op for de mange muligheder, som Fyn og Øerne har at tilbyde feriehungrende danskere. Samlet set er kampagnen estimeret til 55.000.000 visninger.
 
 
 
Bak op om kampagnen
Du kan bakke op og blive en del af kampagnen ved at bruge det nye kampagnelogo. Sæt det ind på din hjemmeside. Brug det på Facebook, brug hashtagget #FynSkalDetVære” og del meget gerne videoerne, som løbende kommer på VisitFyns Facebookside.
 
Opdater din eller din virksomheds profilramme på Facebook med Fyn Skal det være logoet. 
  
Find inspiration til sprogtone i playbooken her. Hent logoerne her
 
 
 
Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

72 sider "Fyn skal det være" avistillæg

Som en del af "Fyn skal det være" kampagnen har Jysk Fynske Medier udarbejdet et redaktionelt rejsetillæg, som den 5. juni udkom sammen med sammen med 13 forskellige medier (363.000 læsere). Har du endnu ikke set det inspirerende tillæg, som går i dybden med både små og store fynske finurligheder, så kig med her
 
Tillægget bliver desuden distribueret til en lange række fynske sommerhuse.

Sæt kryds i kalenderen den 29. juni: RethinkTourism! webinar: Fra krise til nye muligheder

Destination Fyn inviterer til RethinkTourism! webinar, som i efteråret vil blive fulgt op af endnu et webinar samt et fysisk netværksevent.
 
Krisen har påvirket os alle, og der er i høj grad brug for at gentænke hele branchen. På første webinar sætter vi fokus på:
 
- Hvordan innoverer turisme- og oplevelseserhvervet sig gennem krisen og genåbningen?
- Hvordan tilpasser vi os de ændrede krav og turisternes nye præferencer og behov?
- og hvordan går vi fra frustrationen over begrænsninger til at skabe nye forretningsmodeller og muligheder under nye omstændigheder, så vi kommer stærkere ud på den anden side?

Mød blandt andre Signe Jungersted, Group NAO, som guidede os igennem sidste årskonference. Signe vil indlede med et aktuelt reality-check af turismen med afsæt i overskriften: Hvad er de seneste trends og tendenser i den nationale og internationale turismebranche?

Mandag 29. juni kl. 9.00 -10.30 Mødeindkaldelse følger, men sæt allerede et vigtigt kryds i kalenderen.

Danskernes ferier og rejser sommeren 2020

Epionon har undersøgt danskernes forventninger, forbehold og præferencer i henhold til at holde ferie i Danmark. Hvordan ser deres ferieforbrug ud? Hvor trygge er de ved genåbningen? Og hvor vil de holde ferie i år?
 

Fyn cyklede sammen - hver for sig

Mindst 1500 fynboer tog 2. pinsedag udfordringen op og hev cyklen frem fra garagen for at deltage i cykelløbet "Fyn Cykler Sammen - hver for sig”. Et arrangement som fejrede cykelglæden, fællesskabet og ikke mindst vores cykelvenlige ø. ”Fyn Cykler Sammen” blev arrangeret af Destination Fyn i samarbejde med DGI samt mediepartnerne Jysk Fynske Medier og P4 Fyn. Med mere end 60 presseklip fik ”Fyn Cykler Sammen” en massiv eksponering - både lokalt, regionalt og nationalt.
 
”Fyn Cykler Sammen” kom op at stå med en stærk og effektiv indsats fra samarbejdspartnere over hele Fyn. Der skal derfor også lyde en stor tak til vores kolleger på de lokale turistkontorer for at reagere lynhurtigt og skabe et væld af lokale delarrangementer. Også en varm tak til de mange lokale cykelklubber, overnatningssteder, spisesteder, attraktioner, butikker og andre virksomheder, som kunne se potentialet i ”Fyn Cykler Sammen” og bidrog med 30 pitstops og massevis af præmier til løbets lodtrækninger og konkurrencer. De vakte begejstring hos de heldige vindere.
 
Se eller gense indslaget fra TV Avisen, hvor både deltagere og arrangører fortæller om ”Fyn Cykler Sammen”
 
Indslaget starter ved 1.53.30

Vil du have ekstra hjælp i sommerperioden - gratis?

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har en lang række studerende og undervisere,
der kan bidrage. Vi uddanner fremtidens medarbejdere indenfor turisme, oplevelser, hotel- og restaurantmanagement, (digital) markedsføring og branding m.m.

Lige nu skal de studerende i studiepraktik indenfor ovennævnte erhverv og det betyder UCL kan tilbyde forskellige former for praktikforløb, som kan hjælpe din virksomhed i højsæsonen. Læs mere her.
Frameld nyhedsbrev