Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Tilmeld dig nu: RethinkTourism!

Vi slår dørene op for en digital version af RethinkTourism! og stiller skarpt på den aktuelle situation for turismen med overskriften: Fra krise til ny praksis.

Den 29. juni 9.00-10:30 kan du bl.a. høre Michala Svane, salg- og marketingdirektør i Tivoli fortælle om Tivolis vej gennem den historiske krisetid og hvordan de har tilpasset sig med nye tilbud og tiltag.
 
Michala vil også dele, hvordan hun ser balancen mellem at kommunikere forlystelsesparkens høje sikkerhedsniveau og de mange gode oplevelser, der venter sommerens gæstestrøm.

Mød også Signe Jungersted, Group NAO, som guidede os igennem sidste årskonference: Signe starter dagens webinar med at se på denne nye virkelighed af kriseskabt forandring, som hele verden står over for.
 
Hør også Lennart Johansson, Director of Trade & Industry, Göteborg & Co fortælle om, hvordan hospitality og event industrien i Göteborg har skruet helt op for deres innovationskraft og kommercielle kreativitet i disse krisetider.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig!
 
 

Vi genstarter FYN365 på det tyske marked

Åbningen af den tyske grænse har betydet, at vi igen fortæller om Fyn og Øhavets fortræffeligheder på det tyske marked. I skuffen havde vi en awareness-kampagne til SoMe-platformene klar. Nu ruller den rettet mod vores kernemålgrupper med 500.000 DKK i ryggen og bekræfter os i, at mange tyske gæster er ivrige efter at besøge Fyn, Ærø og Langeland igen.
 
 
 
Fyn og Øerne havde derudover del i VisitDenmarks store Ostsee-kampagne i ugerne 22-24.
 
Kampagnen, som vi nu kører nu på egne kanaler tager højde for delstaternes feriekalendere, kapaciteten på Fyn, VisitDenmarks forudgående fokus på timing, geografi og de demografiske målgruppers reason-to-go.

Vi fokuserer særligt på Bayern og Baden-Würtemberg i forhold til sensommerferien, hvortil vi har produceret fire videos specifikt til Fyns målgrupper.

Indsatserne komplementers naturligvis af en matchende Search Engine Marketing-kampagne, så vi er sikre på, at kunderne finder dét, som de søger, uanset om det gælder storbyferie i Odense, cykling på øerne eller købstadshygge.

Sådan skaber du god service for langturscyklister

Kend langturscyklisternes dagsrytme, mød deres behov og sæt dig ind i den næste strækning, de skal ud på. Det er et par af de råd, som den erfarne langturscyklist, outdoor-blogger og konsulent Line Wagener giver til de fynske overnatningssteder og attraktioner.

Det er et kendt faktum, at cykelferie bliver en mere og mere populær ferieform. Og særligt i 2020 er der en forventning om, at mange danskere vil finde cyklen frem fra garagen og drage ud på kortere eller længere cykelture i deres ferie.

Det er gode nyheder for de fynske overnatningssteder og attraktioner - og måske særligt dem, der ligger langs med en af langturscyklisternes danske favoritruter; Nationalrute 8 - også kaldet Østersøruten.
 
 

Invitation til netværksarrangementet: ”Fælles bæredygtighedsindsats i fynsk turisme”

Destination Fyn inviterer den 5. oktober medlemmer af Destination Fyn til netværksarrangement. Vi hører fra mange sider om vigtigheden af en dedikeret bæredygtighedsindsats. Men hvad siger og efterspørger kunderne? Hvilke fynske succeser tjener som gode eksempler? Hvilke udfordringer mødes vi af, og hvordan kan vi løse dem i fællesskab?
 
Kom og hør om, hvordan vi i Destination Fyn vil arbejde med bæredygtighed og vær med til at trække initiativerne i den retning, som vil gavne netop din virksomhed. Dagen vil desuden byde på inspirationsoplæg fra fynske turismeaktører, workshops om konkrete udfordringer samt en dialog om, hvilke netværkssammensætninger og kompetenceudvikling, som skal drive bæredygtighedsindsatsen i den fynske turisme fremover.
 

Markedsmonitor under Covid-19: VisitDenmark har set på nærmarkedernes rejselyst

VisitDenmarks undersøgelse dykker ned i turisternes rejselyst og -planer under og efter coronakrisen, når landenes grænser løbende åbnes, og turisterne igen får mulighed for at tage på ferie i hjem- og udland. Læs bl.a. om: 
  • Hvilke destinationer tyskerne planlægger at besøge de kommende 6 mdr. 
  • Tyskernes rejselyst til Danmark (er uforandret fra før corona)
  • Danmarks stigende attraktivitet (plus 10 procetpoint)
  • Ændringen i rejsemotiver
  • Potentialet, 41 % har endnu ikke booket
  • Næsten halvdelen af tyskerne planlægger at rejse i september.
 
Frameld nyhedsbrev