Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Fik du set RethinkTourism! webinaret? Se eller gense her:

Se eller gense den første digital version af RethinkTourism! som stiller skarpt på den aktuelle situation for turismen med overskriften: Fra krise til ny praksis.
 
Hør Signe Jungersted, Group NAO, som guidede os igennem sidste årskonference: Signe starter dagens webinar med at se på denne nye virkelighed af kriseskabt forandring, som hele verden står over for.
 
Se Signes præsentation.

Hør Michala Svane, salg- og marketingdirektør i Tivoli fortælle om Tivolis vej gennem den historiske krisetid og hvordan de har tilpasset sig med nye tilbud og tiltag.
 
 
Hør også Lennart Johansson, Director of Trade & Industry, Göteborg & Co fortælle om, hvordan hospitality og event industrien i Göteborg har skruet helt op for deres innovationskraft og kommercielle kreativitet i disse krisetider.
 
 
Sæt kryds i kalenderen den 10. september, hvor vi afholder næste webinar.

Ny MTB-challenge skal tiltrække både gæster og lokale til de fynske spor

Vi kickstarter en god cykelsommer med det spritnye koncept Mountainbike Challenge Fyn. Det skal hive ekstra mange mountainbike-entusiaster - turister såvel som fynboer – op af havestolen, ud på de fynske mountainbikespor og helt tæt på vores fantastiske natur.
 
Mountainbike Challenge Fyn er blevet til i samarbejde med DGI og app-udbyderen Singletracker. Konceptet udfordrer alle med forkærlighed for to hjul og brede dæk til at cykle så mange af de fynske mountainbikespor, som de kan nå fra nu af og frem til efterårsferien. Fyn har 17 officielle MTB-spor, hvoraf 13 er registreret på Singletracker og indgår i udfordringen.  
 
- Ideén med MTB-challenge Fyn er, at du bliver guidet rundt med Singletracker™ app'en både på og mellem sporene, og du samler point til udfordringens rangliste for hvert spor du gennemkører. For hver overnatning, du tager på én af vores cykelovernatningssteder er der også point at hente, ligesom du bliver belønnet for at spise på vores cykelvenlige restauranter, forklarer forretningsudvikler hos Destination Fyn Mette Mathiasen og tilføjer:  
 
-Udover at det her naturligvis er en sjov konkurrence, er formålet også at få flere øjne op for de fantastiske mountainbikemuligheder, vi har på Fyn, dermed tiltrække flere cykelturister – og i sidste ende sikre den løbende udvikling af det ret unikke mountainbike-produkt, vi har på Fyn.  
 

“Fyn skal det være” leverer over forventning 

“Fyn skal det være” kampagnen er kommet rigtig godt fra start og har leveret over forventning på tværs af alle mediegrupper.  TV-spottene på TV2’s kanaler har ramt 2.748.000 unikke brugere i alderen 18+. Totalt har  kampagnen på TV genereret 22.593.140 visninger. Kampagnen forsætter til medio august på Facebook, Instagram, i advertorials og via bannerannoncer. 
 
Hen over sommeren får Fyn besøg af en række influencere, som vil fortælle om deres personlige ferieoplevelser på øen. Hold øje med @danicacloe @mettehelenara @lisevandborg @anelouisereimer og @hello_sofie
 
Der er brugt 36,6 % af budgettet på Facebook og Instagram, men der er allerede leveret 52,5 % af  det planlagte antal visninger, svarende til 7 millioner visninger, til 1.264.000 unikke mennesker. 
 
Bak op om kampagnen
 
Du kan bakke op og blive en del af kampagnen ved at bruge det nye kampagnelogo. Sæt det ind på din hjemmeside. Brug det på Facebook, brug hashtagget #FynSkalDetVære” og del meget gerne videoerne, som løbende kommer på VisitFyns Facebookside.
 

Kampagnen kører i Tyskland

Åbningen af den tyske grænse har betydet, at vi igen fortæller om Fyn og Øhavets fortræffeligheder på det tyske marked. Vi kører Facebook kampagne målrettet udvalgte målgrupper og mærker stor efterspørgsel fra tyske medier. 
 
Det har bl.a. resulteret i denne artikel om golfferie på Fyn, som netop er udkommet.

Destination Fyn sætter teknologi i møde- og eventbranchen i spil

Teams, Zoom, GoToMeeting, Google Meet… Coronanedlukningen har i den grad sat fokus på, hvordan vi holder møder, og ikke mindst de teknologiske muligheder.Teknologierne er imidlertid meget andet end blot apps til online- og hybridmøder. Destination Fyn har taget en række initiativer for at styrke den fynske position på feltet. Bl.a en række workshops i efteråret.
 

Vi flytter adresse

Fra den 1. juli 2020 vil du fremover finde Destination Fyn sammen med resten af Erhvervshus Fyn på den nye adresse Munkebjergvænget 1, 5230 Odense M. Her får vi kontorer i det nyopførte kontorhus Munkebjerg Business Park sammen med lejere som PwC, Nykredit og Totalkredit.  

Kommende kurser og workshops

Se vores tilbud for 2020, hvor vi inviterer det fynske turisterhverv til at deltage i kurser, workshops og netværksarrangementer.

Her får du mulighed for at blive del af et stærkt netværk, samtidig med du får ny viden, som klæder dig på til at udvikle din forretning. 

 
Digital Guest Managment: Der er ledige pladser - læs mere og tilmeld dig her
Frameld nyhedsbrev