Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Netværksarrangement: Bæredygtighed i fynsk turisme

Den 5. oktober samler vi alle gode kræfter til et vigtigt kick-off på rejsen mod en bæredygtig destination.
 
Hvordan skaber vi forandringer, som rent faktisk virker? Hvad efterspørger kunderne? Hvilke fynske succeser tjener som gode eksempler? Hvilken hjælp kan man få til den grønne omstilling? Hvilke udfordringer mødes vi af, og hvordan kan vi løse dem i fællesskab? 
 
Kom og hør, hvordan vi i Destination Fyn har planer om at arbejde med bæredygtighed og vær med til at trække initiativerne i en retning, som vil gavne netop din virksomhed.
 
Dagen byder på:
  • Inspirationsoplæg fra fynske turistaktører
  • Workshops om konkrete udfordringer
  • Dialog om behov for netværk og kompetenceudvikling
Workshoppen foregår på Sinatur Hotel Storebælt fra kl. 9-12.
 

Optimer din virksomhed med et skræddersyet grønt forløb  

Er din virksomhed klar på at blive mere grøn og vil du gerne have rådgivning og finansiering til at komme godt i gang?
 
Så er der hjælp at hente hos Destination Fyn, som står klar med ekspertviden og finansiering til at hjælpe virksomheder i oplevelsesbranchen i gang. 
 
Små og mellemstore overnatningssteder, cafeer, restauranter og attraktioner kan få skræddersyet et forløb til en værdi af op til 90.000 kr., som identificerer virksomhedens potentialer og sætter ind lige præcis der, hvor din virksomhed har behovet.
 
Der kan både være penge og goodwill at hente i arbejdet med bæredygtighed, da kunderne i stigende grad efterspørger bæredygtige produkter og ydelser.
 
Når du er er færdig med forløbet, har din virksomhed en skræddersyet strategiplan for bæredygtighed klar til at rulle ud over rampen.  
 
Tag fat i forretningsudvikler Mark Hauge Østergaard på tlf. 2051 2728 eller mhoe@destinationfyn.dk og kom godt igang med den grønne omstilling.
 

Deltag i det næste RethinkTourism! webinar

RethinkTourism! webinar er tilbage den 10. september kl: 9-10:30 med et blik tilbage på en corona-sommer af nye tiltag og danske turister, og et skarpt blik frem på hvordan vi nu genopbygger turismen på sigt – stærkere og bæredygtigt.  
 
På skærmen kan du bl.a. møde Mikal Holt Jensen, Miljøchef hos Horesta og sekretariatsleder for Green Key, som vil uddybe, hvorfor han mener, at bæredygtighed fortsat vil være et stort fokus for de rejsende og et vigtigt konkurrenceparameter for erhvervet. Han vil derudover fortælle om Horestas nye initiativer på området, herunder deres nylancerede søsterordning til Green Key, som fx Green Camping.
 
 
Frameld nyhedsbrev