Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Bliv klædt på til ny teknologi i møde- og eventbranchen

Den teknologiske udvikling i møde- og eventbranchen går med lynets hast. Nye platforme, medier og teknologier ændrer format og behov for mange konferencer og events – en udvikling, der kun er blevet mere markant under covid-19-krisen.
 
Destination Fyn vil derfor over de kommende måneder afholde seks masterclasses, der hver især sætter fokus på et aktuelt teknologitema, og som klæder dig og din virksomhed på til den ny virkelighed.
 

Se eller gense RethinkTourism! webinar #2

Se eller gense webinaret, hvor vi kaster et blik tilbage på en corona-sommer af nye tiltag og danske turister, og et skarpt blik frem på, hvordan vi nu genopbygger turismen på sigt – stærkere og bæredygtigt.
 

Bæredygtighed i Destination Fyn: Spritny guide hjælper din virksomhed i gang med verdensmålene

Destination Fyn sætter bæredygtighed på dagsordenen i fynsk turisme i 2020 og de kommende år – med partnerskaber, innovation og kompetenceudvikling, som peger ind i en grøn fremtid.
 
Her kan du læse vores spritnye guide om bæredygtig omstilling for turisterhvervet, som er FN’s verdensmål omsat til konkrete handlinger. Dyk ned i guiden og find inspiration til, hvilke verdensmål din virksomhed kan arbejde med og hvordan. 
 
Hvorfor skal turismeaktører arbejde med bæredygtighed? Det giver Mark Hauge Østergaard, forretningsudvikler i Destination Fyn tre gode grunde til i artiklen her + gode råd til at komme i gang.
 
Er du endnu ikke tilmeldt netværksarrangementet Fælles bæredygtighed i fynsk turisme den 5. oktober, kan du gøre det her.
 
Hos Destination Fyn er vi så heldige at have Emil Hjortborg, som læser turisme på Aalborg universitet, i praktik. Emil er i gang med at undersøge outdoorturismens muligheder på Fyn, samt hvordan udviklingen mod en bæredygtig destination kan blive ”reason to go”.  
 
Derfor har han brug for deltagere til en række fokusgrupper, som kan give ham værdifuld viden om deres ferieoplevelser med outdooraktiviteter på Fyn.
 
Har du oplevelser og holdninger med i rygsækken, kan du dele din viden og erfaring ved at deltage i et online fokusgruppeinterview på ca. 40 minutter. Vi trækker lod om en Bike Island cykel blandt alle deltagere. 
 
Du kan læse mere og tilmelde dig her. Du er også velkommen til at skrive til Emil på emihj@destinationfyn.dk  

UCL har brug for virksomheder til undersøgelse af digitaliseringen i det fynske turismeerhverv

Hvad indebærer digitalisering af turismeerhvervet helt konkret for den enkelte virksomhed? Hvad betyder digitaliseringer og hvordan arbejder man med det i små og mellemstore virksomheder på Fyn?

Vi er to undervisere på UCL, der gerne vil i kontakt med de fynske turismevirksomheder for at få et indblik i, hvor meget det digitale fylder for jer i at drive forretningen og i jeres arbejdsdag. For at belyse dette, leder vi efter virksomheder og organisationer, som vil stille sig til rådighed for et interview, der kigger nærmere på jeres digitale tankegang og praksis.

Dataindsamlingen skal bruges til at belyse, hvilke områder de digitale tiltag koncentrerer sig om, samt hvordan digitaliseringen spiller sammen med andre vigtige forretningsområder.

 

Vi håber, at rigtig mange virksomheder vil deltage i undersøgelsen, så vi sammen kan få kortlagt status på digitaliseringen.

 

Hvis I kunne tænke jer at deltage eller har spørgsmål, så kontakt os på nedenstående mail.

 

Lektor, Ida Marie Visbech Andersen, idav@ucl.dk  

Lektor, Nadja Schäfer-Dorn, nasc@ucl.dk  

Frameld nyhedsbrev