Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Kære læser,


Bliv inspireret til en både sjov, sporty  og lidt uhyggelig efterårsferie. Fyn bugner af oplevelser i uge 42, så det er bare med at finde lige præcis den aktivitet, som sætter prikken over din ferie.
Se alle de mange spændende oplevelser.

God fornøjelse!

Harry Potter Festival i Odense

Harry Potter Festival
Som altid vil luften summe af magi, når Odense Centralbibliotek afholder Magisk markedsdag. Du får mulighed for at møde troldmænd, hekse og alkymister, når Gråbrødre Plads og området omkring omdannes til markedsplads med mange aktiviteter og oplevelser. Læs mere.

Oplevelser på Egeskov i efteråret

Egeskov after dark
Gå på opdagelse i parken i de første mørke timer og fornem den særlige stemning. Det er både smukt, spændende og måske lidt uhyggeligt. På bilmuseet kan du se en ægte formel 1 racer. Læs mere.

Mød kongerne af ketsjersporten

Denmark Open 2012
Det er badminton af absolut bedste skuffe, du kan opleve, når de første fjerbolde flyver over nettet ved Yonex Denmark Open tirsdag i efterårferien. Der er lagt op til seks dage med verdenstjerner på det grønne gulv og sjove sideevents i "legerummet", hvor du bl.a. selv kan teste dine ketsjerkundskber på Wee mv. Billetterne bliver p.t. revet væk, så skynd dig at sikre dig en plads på lægterne i Odense Idrætshal, inden det er for sent. Viktor Axelsen, Mathias Boe, Kamilla Rytter Juhl og alle de andre danske profiler regner med din opbakning.
 Læs mere 


Find gode tilbud på Fyn

Gode tilbud
Find et godt tilbud på overnatning, guidede ture i naturen, sejlture eller fisketure på Fyn.
Læs mere.

Horrornights på Valdemars Slot

Valdemars Slot horrornights
Horrornights Valdemars Slot - Europas største halloween-event
På Horrornights områder vågner de hvileløse sjæle og andre rastløse monstre atter op -og søger de levende sjæle. Glæd dig til en anderledes aften med gru, skræk, gys og masser af oplevelser hele aftenen. Horrornights er den mest ultimativ hårrejsende oplevelses-event du kan forestille dig. Hele aftenen lige til midnat er der masser af fantastiske oplevelser, du aldrig har været ude for før. Læs mere

Mystik på Danmarks Jernbanemuseum

Jernbanemuseet
Mystikken breder sig på Danmarks Jernbanemuseeum i efterårsferien, så piger og drenge i alderen 5 til 12 år bliver bedt om hjælp til at løse mysteriet om en hidtil ukendt togulykke.
Læs mere.

Løs mysteriet om kongens død i Nyborg

Løs gåden om kongemordet i Nyborg
Nyborg Slot præsenterer Magtens spor for børn i alderen 9-12 år. Kom som ung ridder, eller ungmø og deltag i danehoffet på Nyborg Slot anno 1287. Du kommer selv til at være helten i fortællingen, hvor du skal løse mysteriet om den døde konge og hvem eller hvad, der var skyld i hans død. Læs mere.


Pjattet med piaffe, passage og pirouetter

JBK Horseshow med World Cup i dressur
Er du til et sandt hesteeventyr i efterårsferien, så har du muligheden, når Odense Congress Center lægger savsmuld til de smukke ekvipager ved JBK Horseshow. World cuppen i dressur med deltagelse af nogle af de verdens allerbedste ryttere er det absolutte højdepunkt blandt et hav af fantastiske oplevelser med de firbenede i centrum. Eventyret Fyn udlodder 15x2 billetter til finalerne søndag d. 20. oktober, så skynd dig at skrive en mail til majbi@udviklingfyn.dk og deltag i lodtrækningen, der finder sted  tirsdag d. 14. okt.
Læs mere
Efterårsoplevelser
Frameld dig dette nyhedsbrev