Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Jul er noget særlig på Fyn. Mange af de fine slotte og herregårde pynter op og byder indenfor til stemningsfulde julemarkeder på hele Fyn. Fyns største julemarked - H.C. Andersen julemarked har på charmerende vis tilpasset sig H.C. Andersens gamle kvarter i Odense og også mange andre fynske byer har deres særlige opskrift på, hvad et rigtigt julemarked skal byde på. Kom i julestemning, når julelysende funkler fra træer og bygninger i de julepyntede gader i hver en købstad og gør juleshopping til en særlig oplevelse. Læs med og bliv inspireret. 
Klik videre og få hele overblikket.

Julemarked på Egeskov

Egeskov på Fyn
Kom og oplev julestemning i eventyrlige omgivelser på Egeskov. Her finder du inspiration til julen og kan købe alt fra delikatesser til dekorationer og nisser. Den 16-17/11. Læs mere.

H.C. Andersen Julemarked

H.C.Andersen julemarked
Odenses gamle bydel er den perfekte ramme for et ægte gammeldags julemarked I. Oplev gammeldags juleudsmykning, et væld af markedsboder, grønttorv og masser af underholdning. Alt sammen inspireret af eventyrdigteren tid.  I weekenderne fra den 6. -15. december.  Læs mere.

Julemarked på Harridslevgaard

Julemarked på Harridslevgaard
Harridslevgaard er traditionen tro smukt pyntet op til julen. I den flotte riddersal finder du et væld af brugskunst, smykker, tøj, dekorationer og unika julepynt. I weekenderne fra den 23. november til den 14. december. Læs mere.

Julemarked på Valdemars Slot

Jul på Valdemars Slot
Oplev ægte julestemning og bliv inspireret i de mange boder. I år byder Valdemars Slot også på aktiviteter for store og små børn. I julemandens værksted kan børnene deltage i juleskattejagt og få masser af julehygge. Den 30. november til 1. december.  Læs mere.

Jul i den gamle kongeby

Jul i den gamle kongeby
Det årlige julemarked i hjertet af Nyborg byder på alt, hvad hjertet begærer af juleknas, hjemmebrygget øl, glögg, arbejdende værksteder, julegaveideer og aktiviteter for børn. Den 6.-8. december. Læs mere.

Jul på Sydvestfyn

Jul på Sydvestfyn
Sydvestfyn byder bl.a. på hyggelige julemarkeder, julesture, julekoncerter og et særligt  vinter motionsløb. Læs mere.

Julevents i Middelfart

Jul i Middelfart
Julemarked, juleløb og 1. advendt på Hindsgavl Slot. Glæd dig til en masse hyggelige juleoplevelser i Middelfart. Læs mere.

Julemarked på Ærø

Jul på Ærø
Kom til Ærø og oplev det traditionsrige julemarked den 30. november. Særlige priser på færgen fra Svendborg. Læs mere.

Jul i Kerteminde

Jul i Kerteminde
14.-15. december bliver en særlig juleweekend i Kerteminde. Hestekørsel, juletræ på torvet og julemanden, der kommer sejlende i fiskekutter. Kom og gør en god handel i den hyggelige købstad. Læs mere.

Juletræet tændes i Odense

Juletræet tændes i Odense
Odenses store juletræ bliver tændt den 23. november. Kom og vær med, når julemanden deler godter ud til alle børn. Læs mere.
Frameld dig dette nyhedsbrev