Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Undersøgelse: Bæredygtighed i fynsk turisme 2021

Undersøgelse: Bæredygtighed i fynsk turisme 2021 , Foto: Richard Clark
Foto: Richard Clark

Destination Fyn gennemfører netop nu den årlige undersøgelse om bæredygtighed i fynske turismevirksomheder - og vi har brug for jeres svar.
 
Vi vil gerne opnå en bedre forståelse for, hvad turismevirksomhederne på Fyn tænker om bæredygtighed i dag. Det er vigtigt for os at sikre, at de ting vi sætter i gang giver mening for turismevirksomhederne på Fyn.
 
Undersøgelsen tager ca. 4-5 minutter, og du kan let deltage på følgende link: https://surveys.enalyzer.com?pid=f4n2b4q3 
 
Alle svar bliver behandlet fortroligt.
 
Har du spørgsmål til undersøgelsen, kan du kontakte forretningsudvikler Mark Hauge Østergaard på mhoe@destinationfyn.dk.
 

Omstillingspuljen er åben: 178 millioner kroner ligger klar til dit projekt

Se eller gense webinar om Omstillingspuljen: Hør om mulighederne for at søge i 3. runde
Foto: Destination Fyn

Mellem den 5. og 28. oktober er der igen mulighed for at søge tilskud fra Omstillingspuljen. Få gode råd til din ansøgning ved at se eller gense vores webinar om ansøgningsprocessen.
 
Omstillingspuljens tredje runde er åben for ansøgere. Så det er nu, du skal sætte dig til tasterne, hvis du vil have en bid af puljens 178 millioner kroner.
 
På et webinar d. 30. september gennemgik Destination Fyns Laura Raidla og Morten Olstrup rammen for puljen, kriterierne og ansøgningsprocessen. På kun 30 minutter kan du blive forberedt til at lave en skarp ansøgning - så se eller gense webinaret på linket her.  
 
Erhverv+ har netop bragt en baggrundsartikel omkring puljen, ligesom de har interviewet Connie Østergaard fra Gl. Brydegaard, der i sidste runde modtog 500.000 kr. fra Omstillingspuljen til at omdanne det moderne kloster "Lyset" til yogarum. Begge artikler giver et godt indblik i puljens potentiale og muligheder.

For mere information om Omstillingspuljen kan du kontakte Morten Olstrup, mool@destinationfyn.dk / 23 63 80 36.
 

Vil du have medfinansiering til at gå en grønnere fremtid i møde?

SMV:Grøn - få medfinansiering til at gå en grønnere fremtid i møde
Foto: SMV:Grøn
  
Har jeres virksomhed ambitioner om at bidrage til den grønne omstilling men mangler sparring og rådgivning, der anviser potentialer og konkrete forslag til handling? Eller har I allerede en grøn plan, som I gerne vil have hjælp til at videreudvikle?
 
Mandag den 11. oktober åbner virksomhedsprogrammet SMV:Grøn op for medfinansiering til rådgivning, investering og kompetenceudvikling til både nybegyndere og mere erfarne virksomheder i arbejdet med den grønne omstilling.
 
Skal I også med på den grønne rejse?
 
For mere information kontakt forretningsudvikler Mark Hauge Østergaard på mhoe@destinationfyn.dk
 
 

Middelfart er nomineret til European Destination of Excellence

Middelfart er nomineret til European Destination of Excellence, foto: Daniel Villadsen
Foto: Daniel Villadsen
 
Stor ros til Middelfart by, der er blandt de tre nominerede til den europæiske pris European Destination of Excellence. 

I alt 43 destinationer var med i kampen om prisen for at være en særlig destination indenfor bæredygtig turisme, også kaldet European Destination of Excellence - og nu er Middelfart by så udvalgt som én ud af tre nominerede. 

Prisen er sat i værk af EU og er rettet mod mindre turistattraktioner. Middelfart er kommet med i det flotte selskab ved at indsende en ansøgning med deres bedste eksempler på bæredygtige tiltag.

Det er Brobygning Middelfart, der sammen med VisitMiddelfart har stået for Middelfarts ansøgning, hvor der blandt andet er blevet lagt vægt på Naturpark Lillebælt, Klimafolkemødet og Klimabyen.

Vi ønsker Middelfart et stort held og lykke, når vinderen skal kåres i november.

 

Hike Fyn: Samarbejde skal forbedre de fynske vandreruter

Hike Fyn: Samarbejde skal forbedre de fynske vandreruter
Foto: Destination Fyn
 
Destination Fyn har indgået et samarbejde med Danske Vandrelaug om at gennemgå de fynske vandreruter som en del af projektet Hike Fyn.
 
Formålet er at få et overblik over vandreruternes nuværende tilstand og komme med anbefalinger til kommunerne på, hvordan ruternes faciliteter, skiltning og oplevelsesværdi kan forbedres. Samarbejdet er en vigtig del af projektet Hike Fyn, som arbejder med at styrke og forbedre hele værdikæden i det fynske vandreprodukt.
 
Visionen er at skabe en sammenhængende vandredestination i international særklasse i tæt samarbejde med kommuner, organisationer, erhverv, lodsejere og lokale frivillige.
 
 

Aktuelt:

25.10.21:
SoMe-annoncering 3 af 4: Webinar: Automatisering
 
Tilmeld dig 

11.11.21:
SoMe-annoncering 4 af 4: Workshop: Hvad er det gode indhold?
  
Tilmeld dig 

19.-24.10.21:
Denmark Open i Odense
Læs mere

24.11.21:
Rethink Tourism: Destination Fyns årskonference
Program offentliggøres den 12. oktober

 

Frameld nyhedsbrev