Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Holland forkælet med fynske delikatesser

Swantje og Jarl i Haag
Foto: Destination Fyn
 
Hollandske gastro- og rejsejournalister fik forkælet ganerne med delikatesser fra Fyn, da vores kollega Swantje Niphut i sidste uge var på besøg hos den danske ambassadør i Haag, Jarl Frijs-Madsen. Hun var af sted sammen med otte andre danske destinationer. 

Swantje nød at præsentere "Danmarks Have" for Holland og vise vores kulinariske mangfoldighed på Fyn og Øerne frem. Hun har naturligvis inviteret alle de hollandske journalister til at komme til Fyn og opleve det hele på første hånd og møde alle de dygtige mennesker, som står bag vores lokale produkter.

De hollandske journalister blev budt på gin fra Nyborg Destilleri og mange andre delikatesser fra Fyn og Øerne - og de var alle meget imponerede over smagen af Fyn.

Besøget i Holland er afviklet med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse - tak til VisitDenmark i Holland for at gøre det muligt!
 
Har du spørgsmål til vores internationale PR-indsats, så kontakt international PR- & marketingkoordinator Swantje Niphut

Alt om trafikken ved Tour de France

billede af cykelrytter på landevej fra tour de france, med teksten
Foto: LeTourCPH
 
TOUR DE FRANCE: Digitalt trafikunivers samler al relevant trafikinfo i forbindelse med Tour de France i Danmark.
 
Om præcis en måned rammer verdens største cykelløb, Tour de France, Fyn og resten af Danmark. De 384 kilometer cykelløb på dansk asfalt får sammen med den gule folkefest stor betydning for trafikken langs hele ruten og på tværs af landet.
 
letourcph.dk/trafik finder du al relevant information om trafik, omkørsler m.m. i dagene op til og under Tourens etaper på Fyn og i resten af landet. Brug siden til at vejlede dine gæster, hvis de skal ud at køre på Fyn - eller fra Fyn til Sjælland eller Jylland - den 2. juli.

Har du besøg af Tour-turister, så anbefal dem at bruge siden til at udforske ruten i ro og mag og se, hvordan de lettest kommer til og fra cykelløbet - uanset om de er i bil, på cykel, gående eller med offentlig transport. Siden indeholder interaktive kort, info om parkering, kollektiv transport og meget andet. Skal de parkere i Nyborg, kan de få overblik over parkeringsmuligheder på VisitNyborgs hjemmeside
 
Landsstævne i Svendborg
Tour de France rammer Fyn den 2. juli, og der er DGI Landsstævne i Svendborg samme dag. Også dette trækker en masse besøgende til og fra Fyn - så del også gerne budskabet om Tourens trafikside med besøgende ved Landsstævnet på denne dag.
 
 
Vil du vide mere om Tour de France på Fyn? Kontakt eventchef Jakob Lund Staun

Tysk interesse for fynsk kultur, golf, wellness og gastronomi

Besøg af to tyske journalister
Foto: Destination Fyn
 
To tyske journalister besøger i denne uge nogle af de mest eksklusive steder på Fyn. Elsa Honecker og Hajo Becker skriver om ferier og rejser i den eksklusive ende af skalaen og om emner som gastronomi, wellness, kultur og golf. Besøget på Fyn vil munde ud i både anmeldelser og artikler.

De to journalister besøger mange forskellige steder på Fyn: Broløkke Herregård, Hotel Stella Maris, Hotel Odeon, Broholm Slot, Great Northern, MADKLUBBEN Odense, Skaarupøre Vingåard, Restaurant Rudolf Mathis, Langelands Golf Klub, Svendborg Golf Club og Odense Eventyr Golf. De har også fornøjelsen af at opleve HEARTLAND Festival, H.C. Andersens Hus & Barndomshjem, Kunstmuseum Brandts, Odense Aafart og BaggårdsTeatret, mens de er på besøg på destinationen.

De kommer altså godt rundt på hele Fyn under deres besøg, som vil munde ud i både anmeldelser og artikler, der kommer ud til en bred og købedygtig målgruppe i både Tyskland, Østrig og Schweitz. Så der er tale om et af årets virkelig spændende pressebesøg! Dejligt, at vi også får vist  de mest eksklusivite sider af Fyn frem.
 
Vil du vide mere om vores internationale PR-indsats, så kontakt international PR- & marketingkoordinator Swantje Niphut

Vinderen af Bland Selv Fyn 2021

Barn foran fiskebassinet i Odense Zoo
Foto: Camilla Schjødt

Sidste års vinder af Bland Selv Fyn, Camilla Schjødt fra Silkeborg, var i sidste uge af sted på sin fynske drømmeferie med familien.

Camillas drømmeferie bestod bl.a. af overnatning i hytte på First Camp Bøsøre Strand og besøg i Odense ZOO, på Koldkrigsmuseet Langelandsfortet og i Ville Vau i H.C. Andersens Hus. Camilla og familien nød naturligvis deres fynske drømmeferie rigtig meget.

Husk at der igen i år er mulighed for at gøre Camilla kunsten efter og vinde en ferie på Fyn – hjælp med at sprede budskabet om, at man kan designe og vinde sin drømmeferie på Fyn på blandselvfyn.dk
 
Har du spørgsmål til Bland Selv Fyn, så kontakt content creator Trine Søndergaard Rysz

Nye ansigter i huset

Emma og Josefine
Foto: Destination Fyn

To nye studentermedhjælpere skal lære og skabe læring i Destination Fyn
 
Vi har budt velkommen til to nye studentermedhjælpere: Emma Meldgaard Bendorf, som læser cand.merc. i forretnings- og markedsudvikling på SDU, og Josefine Wieliczko Larsen, som læser journalistik på SDU. De mange kompetencer, Emma og Josefine har med fra deres studier, glæder vi os til at få god gavn af i Destination Fyn.

Vi har valgt at ansætte to nye studentermedhjælpere fra forskellige studieretninger, som skal arbejde sammen om opgaverne, så de både kan lære af os og af hinanden. Og så skal vi naturligvis også lære af dem. Det er vigtigt for os at holde os opdateret på, hvordan vi sikrer et godt samspil mellem det, der læres på uddannelserne, og vores virke. I Destination Fyn ønsker vi nemlig at tage ansvar og have et tæt samarbejde med de lokale uddannelsesinstitutioner - og helt konkret at være et springbræt for studerende til arbejdsmarkedet. Hos os handler et studiejob derfor ikke bare om at løse de kedelige opgaver. Vi vil gerne sætte de studerendes kompetencer i spil. Og det er vigtigt for os hele tiden at få nye indspark og perspektiver på det, vi beskæftiger os med.

Velkommen til Emma og Josefine!

Emma Meldgaard Bendorf træffes på emb@Destinationfyn.dk
Josefine Wieliczko Larsen træffes på jwl@Destinationfyn.dk

TILMELD DIG

29. juni
Event: Den digitale udvikling stiller nye krav til marketing og strategier (gratis)
Vil du møde dine fremtidige kunder der, hvor de er online? Og vil du møde dem nærværende og relevant? Så bør du have fokus på din digitale strategi.
Arrangør: Erhvervshus Fyn.
Læs mere og tilmeld dig her
 
Frameld nyhedsbrev