Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Tilmeld dig årets sidste to workshops på Digital Academy

Billede af natur med teksten digital academy: omsæt dine marketingsdata til konkrete handlinger
Foto: Daniel Villadsen

Så er det tid til årets sidste Digital Academy-workshops. De er gratis for dig som turismeaktør på Fyn. Tilmeld dig nu, hvis du vil have redskaberne til at omsætte dine marketingsdata til konkrete handlinger!

Hvorfor virker nogle kampagner bedre end andre? Hvem er din virksomheds primære kundetype? Hvilke markedsføringskanaler er mest hensigtsmæssige at bruge til netop den kundetype? 

Workshops åbne for tilmelding:

Under kyndig vejledning fra Morten Kyvsgaard fra Kyvsgaard Kommunikation bliver du ført godt ind i arbejdet med forståelsen af, hvordan man kan arbejde mere effektivt ved at bruge data fra f.eks. Google Analytics og Facebook Analytics og kombinere det med teori om kundetyper. 

Digital Academy er et forløb bestående af forskellige webinarer og workshops. Nu er vi nået til de sidste workshop i første del af forløbet, men der er stadig rig mulighed for at få en masse læring og gode værktøjer med på vejen.

Digital Academy er til dig, der: 

  • Arbejder med turismeudvikling og oplevelsesøkonomi på Fyn
  • Ønsker at understøtte cykelturismen på Fyn - blandt andet ved at skabe synlighed omkring dit spisested, din forretning eller dit overnatningssted.
Frameld nyhedsbrev