Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Fyn er vogue!

Odense Havnebad
Foto: Odense Havnebad, Thomas Mørkeberg.
 
Vinterbadning er uden tvivl vogue! Livsstilsmagasinet VOUGE skriver nemlig om Bagenkop Vinterbaderfestival og Odense Havnebad.
 
VOGUE - et af verdens største mode- og livsstilsmedier - har skrevet en artikel om vinterbadningen i Danmark. I artiklen fremhæves Bagenkop Vinterbaderfestival på Langeland, der afholdes for første gang her i februar 2023, og Odense Kommunes Havnebad, der er åbent for vinterbadende vikinger hele året rundt. ❄️💦

Amerikansk VOGUE fortæller om vinterbadning i Danmark, at det er en tradition, der går flere 100 år tilbage i tiden. De taler om "This Nordic way of getting back to nature... with people looking for new ways to reduce stress and spend more time outdoors".


👉 Læs VOGUE-artiklen "Danish harbor baths - how and where to try it"
 
 

Save the date: Rethink Tourism 2023

Rethink Tourism 2022
Foto: Rethink Tourism 2022, Lars Axel Andersen.
 
 Sæt et stort kryds i kalenderen den 1. november 2023.

Her inviterer Destination Fyn nemlig til årskonferencen Rethink Tourism på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg. 
 
De nærmere detaljer og programmet for dagen er ikke helt på plads endnu, men du kan være sikker på at være den første, der får det at vide, når de er. 💙
 
I mellemtiden kan du genopleve stemningen og se eller gense nogle af oplæggene fra Rethink Tourism 2022 lige her:
 
 

💡 Vidste du...?

... At Destination Fyn er en Green Tourism Organization?... 💚
 
GTO er en miljøcertificering for turismeorganisationer, der gør en ekstra indsats i arbejdet med bæredygtighed og ansvarlig turisme. Vi er netop blevet re-certificeret for 2023.
 
 

Oplevelsesøkonomien er død!

Oplæg med Julia Lahme
Foto: Julia Lahme, pressefoto.
 
Oplevelsesøkonomien er erstattet af opmærksomhedsøkonomien. Alt handler om mig, og hvordan jeg får mest mulig opmærksomhed.

Turisterne kommer ikke længere langvejs fra for at opleve bestemte attraktioner. De er selv attraktionen. Så hvordan skaber vi nogle rammer, turisterne kan se sig selv ind i?

Dette er blot et par af de pointer, som trendforsker og adfærdsekspert Julia Lahme kastede om sig med, da hun var forbi Svendborg på den seneste af i alt fem workshops om bæredygtighed i turisme, som Destination Fyn arrangerer i samarbejde med SvendborgEvent.
 
Til dig:

Destination Fyn anbefaler:

Workshop: Grønne certificeringer – hvilke og hvorfor?
Hvilke grønne certificeringer findes der i det brede turismelandskab, og hvordan bruges de til at tiltrække nye, klimabevidste kundegrupper? Bliv klogere og få lettere ved at vælge til og fra.
Workshoppen finder sted den 27. februar kl. 15:30-17:30 i Svendborg
 
Særligt for medlemmer: 4 workshops om digital markedsføring
4 workshops giver dig større indsigt i digital markedsføring, sparring med ligesindede og tips og tricks til markedsføring på sociale medier. Kun for medlemmer af Destination Fyn.
 
Workshop 1: Det gode indhold og trends 2023, den 28. februar kl. 9-13 i Odense
👉 Læs mere om de 4 workshops og tilmeld dig her
 
E-bog: Turisme og digitale løsninger - værktøjer til overnatnings- og udlejningsbranchen
Erhvervshus Sjælland har udgivet en relevant, spændende og direkte brugbar e-bog om turismerelaterede softwareløsninger.
 
Vinterferie på Fyn?
Skal du holde vinterferie med familien? Det vrimler med sjove og unikke oplevelser på Fyn, Langeland og Ærø i vinterferien - fortryllende leg, magisk lysfestival, teater med fut i og meget, meget mere.
 
Frameld nyhedsbrev