Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

INVITATION: Konference om outdoor-turisme

To mænd kommer cyklende. Grøn mark og træer i efterårsfarver i baggrunden.
Foto: Cyklister på Herregårdsruten. 📷 Kolorit Media.
 
Vil du være med til at gøre Fyn og Øerne til en endnu federe outdoor-destination? 🌳🌳

Så sæt et stort kryds ❌ i kalenderen den 27. september, hvor vi afholder konference om outdoor-turisme. 🚴🏼‍♀️🥾🎣

Det bliver en spændende dag, hvor du får mulighed for at dele dine ideer og tanker, netværke med andre, der arbejder med outdoor-gæster, og ikke mindst få gode råd og ny viden med dig hjem.
 
Konferencen finder sted:
📌 Onsdag den 27. september kl. 8.30-15.00
      Fyns Sommerland, Fjellerupvej 81, 5560 Aarup.  

👉🏼 Læs mere og tilmeld dig outdoor-konferencen her
 
Tilmeldingsfrist: 20. september. Max 50 pladser, først-til-mølle.
 
Fyn som outdoor-destination
Attraktiv natur, strande og lange kyststrækninger gør Fyn og Øerne til et oplagt valg for naturelskere, lystfiskere og eventyrlystne outdoor-mennesker.
 
Fyn og Øerne skal være en outdoor-destination med international klasse. Det arbejder vi konstant hen imod, men vi kan ikke gøre det alene. Derfor inviterer vi til en inspirerende dag, hvor vi sammen sætter fokus på outdoor-gæster og deres behov.
 
På dagen skal vi både give input til en temahandleplan for outdoor-turisme på destinationen, præsenteres for det nye Outdoor Friends-koncept og en tur ind i menneskets hjerne for at få et indblik i, hvordan vi kan skabe rammerne for god adfærd og gode vaner hos vores gæster. Derudover bliver der god tid til at netværke.  
 
Om du arbejder med camping, B&B, kanoudlejning, hotel eller galleri, er ikke afgørende. Hvis du brænder for at udvikle din forretning og for at gøre Fyn og Øerne til en endnu federe outdoor-destination, er du hermed inviteret med til konferencen. 
 

Har du tilmeldt dig vores årskonference?

Grafik: Rethink Tourism 2023
Destination Fyns årskonference "Rethink Tourism - Fremtidens Kommunikation" er tæt på at være udsolgt. Kun få pladser tilbage. Tilmeld dig nu, hvis du vil være sikker på at få en plads.
 
 
Frameld nyhedsbrev