Sådan tapper du ind i kampagnen
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Deltag i ”Fyn skal det være”-kampagnen

Fyn skal det være
 
Fyn og Øerne har noget helt særligt at byde på. Det ved vi allerede. Men vi har også gjort os umage for at tage godt imod vores gæster. Det indkapsler vi med ordene: Fyn skal det være. 💙
 
I dag lancerer vi kampagnen: Fyn skal det være. En kampagne, der er målrettet danske turister og dagsgæster, og som sætter fokus på det fine og særlige, vi har her på Fyn og Øerne. En kampagne, der viser, hvordan vi på Fyn, Ærø og Langeland gør os umage for at tage godt imod vores gæster. Og en kampagne, der i videst muligt omfang skal bæres frem i fællesskab af alle aktører på hele destinationen.
 
Kampagnen ligger i forlængelse af tidligere danske kampagner og lokale indsatser.  
 
Vi håber, at ALLE vil være med og tappe ind i kampagnen. Store som små turismeaktører. Fynboer, længelændere og ærøboere, der er stolte af deres ø og gerne vil vise destinationens fortræffeligheder frem for andre.
 
Nemt skal det være
For at gøre det så nemt som muligt at være med i kampagnen har vi udarbejdet en drejebog, der rammesætter kampagnen og guider dig til, hvordan du er med 👉🏻 Drejebogen til ”Fyn skal det være”-kampagnen    
 
QUICK GUIDE: Sådan er du med i kampagnen fra 25%-100%  
25 %: Du bruger #FynSkalDetVære i dine SoMe-opslag.  
 
50 %: Du sætter Fyn skal det være-logo på en eller flere stykker content, der netop viser Fyn og Øerne fra den fineste og mest gæste-indbydende side.   
 
75 %: Du bruger både #FynSkalDetVære i dine SoMe-opslag og Fyn skal det være-logo på dit eget content, men du reposter også VisitFyns Fyn skal det være-content eller andre aktørers content for netop at være med til at skabe markedstrykket i samlet flok.  
 
100%: Ved hjælp af drejebogen får du inspiration til let at skabe dit eget Fyn skal det være-content, som både passer ind i din egen kontekst men også i den større fælles bevægelse.   
 
Se ~ Fyn skal det være ~ og #FynSkalDetVære som en fælles signatur eller afslutningsreplik i alt, der handler om det fine og særlige, vi har her på Fyn og Øerne.  
 
Destination Fyns kampagneindsats
Destination Fyn kører en digital kendskabskampagne målrettet danskere over 25 år uden for Fyn og Øerne. Kampagnen kører på META og Pinterest fra uge 24 til uge 31. Der er 5 forskellige små videosekvenser med Fyn skal det være-logoafmelding til slut, som på forskellig vis fremhæver Fyn og Øernes exceptionelle værtskab.
 
Del gerne videoerne på dine egne kanaler. Du finder dem sammen med drejebogen. 🎬
 
Kontakt os
Har du spørgsmål til kampagnen, så kontakt:
Data- og marketingmanager Lone Bjerring 📩 lob@Destinationfyn.dk 📲 23641942
Content marketing manager Maja Schiffer Jessen 📩 msj@Destinationfyn.dk 📲 48880339
 
Frameld nyhedsbrev