Det gode værtskab: "Fyn skal det være"
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Københavnerne er vilde med Heartland og Fyn!

Øverst på ønskelisten: Flere gæster fra København og Nordsjælland til Fyn.
  
Det er et af pejlemærkerne i den fælles Udviklingsplan for Fyn og Øerne, at vi skal blive bedre til at trække gæster fra hovedstadsområdet til. Og man må sige, at Heartland er klassens duks på dét punkt. Det viser vores hurtige rundspørge under festivalen.
 
Hør de stemmer, vi tog med os hjem fra sidste uges Heartland Festival. 🎬☝🏻
 
Og glæd dig over, at Heartland-gæsterne synes, at Fyn er et dejligt sted, som de glæder sig til at komme tilbage til! 
 

Det gode værtskab 💙

Vi har dedikeret dette nummer af "Nyt fra Destination Fyn" til at fortælle om Heartland og den værdi, festivalen skaber for hele destinationen. 

Når vi på Fyn slår dørene op og byder gæster indenfor, skal de føle sig hjemme og velkomne blandt fynboerne. Og de skal overraskes, så de får lyst til at blive lidt længere – og komme igen. Det handler i høj grad om værtskab.
 
Heartland er et klasse-eksempel på et event af en sådan kaliber og med rødderne solidt plantet i den fynske muld – lige midt på Fyn, i hjertet af Danmark. Heartland trækker gæster til, giver dem en ordentlig én på opleveren og lader dem smage på lidt af alt det gode og særlige, Fyn har at byde på. Fra musik under åben himmel til lokale råvarer svøbt i fynske anekdoter. Heartland er hele Fyns festival. Den trækker tråde ud i alle afkroge af destinationen og trækker overnattende gæster og nysgerrige besøgende til hele Fyn. Præcis det samme som Destination Fyn er sat i verden for. Derfor er vi en af de stolte partnere bag Heartland Festivalen. 🤝🏻
 
Mange havde gjort noget ekstra og særligt ud af at tage imod Heartland-gæsterne i sidste uge. På meget forskellig vis - men alt sammen i bedste ”Fyn skal det være”-ånd.

Vi bringer et udpluk 👇🏻

 

Nyborg Strand: Luksus-festival

Nyborg Strands Heartland-lounge

Hotel Nyborg Strand gjorde årets Heartland-oplevelse til noget ganske særligt.

Nyborg Strand havde indrettet en særlig Heartland-lounge, hvor gæsterne selv kunne forsyne sig med drikkelse og snacks – og Heartland-flødeboller fra Summerbird. Gæsterne modtog også et spa-kit med badekåbe, badetøfler og et håndklæde, så de var godt klædt på til at indtage hotellets spa-faciliteter i festival-pauserne. Og så var der naturligvis sørget for shuttlebusser til og fra Heartland. 🧖🏻‍♀️

”Det har været ren luksus at være på festival på den måde. Opholdet på Nyborg Strand har gjort årets Heartland-oplevelse til noget ganske særligt. En perfekt miniferie, hvor vi bare har kunne slappe af og lade op til festlighederne på Egeskov med spa, skøn natur og lækker forplejning,” fortæller to af gæsterne.

 

En ambassade fuld af kærlighed og gæstfrihed

Faaborg-Midtfyn Kommunes Hjerteambassade

At gå den ekstra mil og strække sig en my mere for at gøre gæsterne glade er noget, Faaborg-Midtfyn Kommune har taget meget bogstaveligt.

Traditionen tro kunne Heartland-gæsterne besøge Faaborg-Midtfyn Kommunes "Hjerteambassaden" i camp-området, hvor en masse frivillige lokale stod klar til at hjælpe med at slæbe bagagen det sidste stykke, pumpe luft i luftmadrassen (billedet), give plaster på eller hjælpe gæsterne med at finde vej til sit telt.

Der blev også delt gratis morgenmad ud, friske "kom godt hjem"-ærter og -gulerødder, en personlig håndskreven hilsen fra en fynsk ven, og sørme om der ikke også var et par, der blev viet på Hjerteambassaden i år. 💘

 

Stella Maris lukkede ned og rykkede på festival

Stella Maris set fra vandet

På festival med bare tæer i skoene og rosé på terrassen.  

Stella Maris i Svendborg flyttede køkken, restaurant og alle medarbejdere ind på Heartland for at servere frokost og middag til festivalgæsterne. Et spændende eksperiment – det var første gang, Stella Maris lukkede ned i Svendborg for at bygge restauranten op et andet sted.

Stella Maris’ direktør Lui Haas Jensen fortæller, at hotellet og Heartland er et godt match:
”Selvom det måske kan virke lidt mærkeligt at bygge en gourmet-restaurant op på en festivalplads, så matcher hele festival-viben nok i virkeligheden meget godt til vores koncept. Til daglig er vi også mere bare tæer i skoene og rosé på terrassen end stramme slips og et svært udtaleligt Haute Cuisine. Vi vil egentlig bare gerne lave en fed oplevelse for festivalgæsterne.”
 
Læs hele Turisme24.dk's artikel 👉🏻 Hotel lukker ned og rykker på festival
 

Lokale fynske råvarer på menuen

Fynske råvarer

Madprogrammet på Heartland har fokus på sæsonens lokale råvarer, bæredygtighed og inspiration fra alverdens køkkener.

På dette års festival kunne du bl.a. opleve Byens Gårdbutik, som til daglig holder til i Svendborg og præsenterer et rigt udvalg af lokal mad og drikke fra ikke mindre end 90 forskellige producenter fra Fyn og Det Sydfynske Øhav (billedet). 🍓

Ikke langt derfra kunne du finde den nordøstfynske vingård By Stokkebye og nyde et glas eksklusiv kvalitetsvin, lavet efter økologiske principper fra Stokkebye Vingård. En vin, der for nylig også er kommet på vinkortet hos en tostjernet parisisk Michelin-restaurant.

 

Fyn skal det være - og du skal være med!

Fortællingen om det gode værtskab stopper ikke her. Vi bliver ved med at gøre os umage med at tage godt imod vores gæster - alle sammen.
 
Del din historie om det gode værtskab med #FynSkalDetVære
 
 
Frameld nyhedsbrev