Jane Jegind er ny formand for MiljøForum Fyn :: Medlemmerne vil ha' netværk og værktøjer :: Syddansk energiprojekt skaber 1000 job og mindre CO2 Vis nyhedsbrev i browser
 
 
 
 
 
 
         
     
Jane Jegind ny formand for MiljøForum Fyn

Jane Jegind er ny formand for MiljøForum Fyn

Jane Jegind, rådmand for By- og Kultur i Odense Kommune, er valgt til ny formand for MiljøForum Fyn. Det er de fynske borgmestre, som i overensstemmelse med vedtægterne har udpeget den nye formand. Borgmestrene lagde vægt på at Jane Jegind med formandsposten kan knytte tætte bånd til kommunernes miljøafdelinger, som MiljøForum Fyn har et tæt samarbejde med.

"Jeg er glad for opgaven, og glæder mig til at møde medlemmerne. Jeg er meget imponeret over den opbakning og interesse, virksomhederne viser MiljøForum Fyn. Det viser med al tydelighed, at vi har fat i en vigtig dagsorden som er en konkurrenceparameter for rigtig mange virksomheder. Men jeg oplever også, at virksomhederne gerne vil tage et ansvar" – siger Jane Jegind, som ser frem til opgaven og arbejdet sammen med den øvrige bestyrelse og medlemmerne.
Ud over Jane Jegind skal de fynske udvalgsformænd for teknik- og miljøudvalgene også udpeget et menigt medlem til bestyrelsen. Det sker på deres møde i marts.
 
 
Medlemmerne bruger miljøansvar som konkurrenceparameter

Medlemmer: Miljøansvar styrker konkurrenceevnen

Den seneste undersøgelse blandt medlemmerne viser, at medlemmerne bruger dèt at tage miljøansvar i konkurrencen om kunderne, og at medlemskabet i høj grad hjælper dem til at holde fokus på miljøarbejdet.

Se flere resultater af undersøgelsen
Syddansk energiprojekt skaber 1000 job

Syddansk energieffektivisering vil skabe 1000 job

Virksomheder, der leverer løsninger til energieffektivisering af bygninger, veje og anlæg skal holde godt øje med udbuddene i de syddanske kommuner. Der er mange og store energieffektiviseringsprojekter i sigte frem til 2016.
Læs om baggrunden her
 
Del dine succes'er
Giv os et tip, når I Iander en stor ordre på baggrund af god miljøledelse, eller del jeres gode resultater på miljøsiden.
Vi vil meget gerne fremhæve vores medlemmers gode resultater her på siden eller gennem andre medier – især når miljø, energi og CSR er en del af baggrunden for det gode resultat.
Kontakt: Marianne Storch mstrc@udviklingfyn.dk
 

Sådan opnår du 4 miljøcertificeringer på én gang

 

Forretningsmuligheder i kommende byggerier på Fyn

 

Generalforsamling og årsmøde

 
BYGGERI
INDUSTRI
VÆRKTØJER
EFFEKTIV ENERGI