Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Sommer på Fyn! Nyd den i fulde drag: De lyse nætter, de søde jordbær friskplukket fra marken, en forfriskende dukkert fra en af de mange strande.  Tilføj sommeren nogle af de særlige oplevelser, som øen byder på. Vi har håndplukket nogle højdepunkter, så der er noget for både far, mor, lillesøster og den kræsne teenagebror.
 

Eventyr på Åen - en helt ny oplevelse i Odense

Eventyr på Åen med Odense Aafart
Tag med på eventyr med Odense Aafart. En helt særlig oplevelser venter, når skuespillere opfører tableauer fra Andersens mest kendte eventyr langs åbredden. Hver dag kl. 14.00 i skolernes sommerferie. Book her.

Riddere, møer og marked - Danehof i Nyborg

Danehof i Nyborg
Hele Nyborg summer af ægte middelalderstemning, når byen den 5.-6. juli genopliver den gamle Danehof-tradition, hvor kongen og hans mænd mødtes i Nyborg. Få en særlig tribuneplads til de drabelige ridderturneringer. Book her.

Egeskov får besøg af Anders And og Co.

Egeskov Slot
Egeskov er altid et besøg værd, men den 14. juli bliver det ekstra sjovt at lægge vejen forbi det levende slot. Anders And og Co er på sommertur og dukker op med en bus fyldt med konkurrencer og sjove indslag.       Læs mere.

Den fynske sommer er fyldt med høstfester

Høstfester på Fyn
Den fede fynske muld er grundlaget for et væld af kvalitetsfødevarer. Fra tidligt forår til efterår fejrer vi de fynske afgrøder. Lige om hjørnet  den 28.-29. juni ligger nordens største fødevaremarked Kulinarisk Sydfyn og venter. Se oversigt over alle de fynske høstfester.

Love In Festival på den sydfynske ø Skarø

Skarø Love In festival
Den lille ø Skarø i Det Sydfynske Øhav danner den 9. -12. juli ramme om en afslappet og stemningsfuld fest. Oplev bl.a. Sebastian Lind, Shaka Loveless og Love Shop. Læs mere.

Prøv undervandsjagt med harpun og spyd

Undervandsjagt i Det Sydfynske Øhav
For eventyrlystne vandhunde er undervandsjagt et godt bud på en udfordrende aktivitet. Hop i våddragten og gå på jagt i Det Sydfynske Øhav. Uddannede instruktører guider dig til en god oplevelse. Læs mere.

Fyn er fyldt med fantastiske oplevelser hele året

Logo
Frameld dig dette nyhedsbrev