Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Vand er vidunderligt. Man kan lege i det, svømme i det, sejle oven på det, dykke ned i det, fange ting i det. På Fyn har vi det hele vejen rundt, og du er aldrig mere end knap 1 time fra vandet.
 

Strandkantens Køkken

Find og fang din frokost på stranden

Stranden er et vidunderligt spisekammer
Stranden er fyldt med ting der kan spises, og som smager vidunderligt. Sammen med naturvejlederen samler og fange i ting på stranden og i vandet. Waders, net og poser er med i turen.
Pris: kr. 95 for voksne og kr. 50 for børn. Varighed: 2½ time
Strandkantens Køkken findes forskellige steder på Fyn:

Sælsafari

Sælerne soler sig på Strynø Kalv - se om du kan spotte dem

Sælsafar med Øhavets Smakkecenter
Tag på tur i den nænsomt restaurerede kreaturpram fra 1950 og oplev Øhavssælerne. Vi går i land på en øde ø, hvor naturvejlederen fortæller historier om Øhavets natur- og dyreliv, mens sælerne ligger og solbader ude på stenene i det lave vand. Vi har ingen sælgaranti, men vi garanterer en fantastisk naturoplevelse.

Turene finder sted hver onsdag fra d. 9. juli til d. 13. august. alle dage kl. 11.45

Jagt med harpun og spyd

Rigtige mænd jager under vandet!

Undervandsjagt i Det Sydfynske Øhav
For eventyrlystne vandhunde er undervandsjagt et godt bud på en udfordrende aktivitet. Hop i våddragten og gå på jagt i Det Sydfynske Øhav. Uddannede instruktører guider dig til en god oplevelse. Øhavsporten tilbyder undervandsjagt incl. udstyr (våddragt, snorkel, maske og finner) i hele juli og august måned.

Prisen er kr. 1.500 for max. 4 personer i 2 timer.

Sejltur, Slot og Edderkop

3-i-1 billet til Naturama, Helge og Valdemars Slot

Veteranfærgen Helge
Med 3-i-1 billetten er du garanteret en oplevelsesrig dag. Besøg Naturama og se EDDERKOPPER - en stor særudstilling om edderkopper og deres fantastiske verden. Sejl med veteranfærgen Helge - som i år kan fejre sin 90-års fødselsdag - til Valdemars Slot på Tåsinge. Du behøver ikke nå det hele på samme dag, men kan bruge billetten over flere dage.
Billetten er gyldig indtil 17. september

Fyn er fyldt med fantastiske oplevelser hele året


Logo
Frameld dig dette nyhedsbrev