Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Julen er allerede godt i gang på Fyn. Slotte og herregårde slår dørene op og inviterer indenfor til de hyggeligste julemarkeder fyldt med fynske fødevarer, unikke julegaverideer, lys og stemning. Læs mere om, hvad der sker på Fyn i tiden op til jul.

Julemarked på Egeskov

 Egeskov
Egeskovs store julemarked den 15.-16. november byder på 100 boder med alverdens lækre specialiteter og fine julegaveideer. Børnene kan lege på den store Kompan-legeplads eller tage udfordringen op om at blive ridder af Egeskov på segway.


Jul på Harridslevgaard

Harridslevgaard
Alle weekender fra 22. novemeber til 14. december byder Harridslevgaard på et kæmpe julemarked med julepynt, gaveideer, dekorationer og salg af juletræer. Læs mere og book billet her.

Julemarked på herregården Lundegaard

Appelsiner med julepynt
Herregården Lundegaard ved Broby har den 22.-23 november inviteret en række lokale producenter ind til et julemarked, hvor kodeordene er kvalitet og godt håndværk. Mød en masse udstillere, som virkelig har noget at byde på og smag på retter tilberedt af de produkter, du kan købe. Læs mere om Lundegaards julemarked 

Advendthygge på Broholm Slot

Advendthygge på Broholm
Kom i julestemning, når Broholm Slot inviterer til julebuffet den 1. søndag i advendt.

Sejl billigt med Ærøfærgen til julemarked

Julemarked i Ærøskøbing
Ærøfærgen er i julehumør og sejler til Ærøskøbings store julemarked den 29. november for bare 30 kr. De billige færgebilletter til julemarked i Ærøskøbing sættes til salg onsdag den 19. november kl. 9:00. Læs mere om julemarkedet her.

Julemarked på Valdemars Slot

Valdemars  Slot
Besøg Valdemars Slots store julemarked med et hav af spændenede udstillere den 29.-30. november. Læs mere om julemarkedet her.

Fyn er fyldt med fantastiske oplevelser hele året


Logo
Frameld dig dette nyhedsbrev