Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Ferietid på Fyn! Vi har håndplukket lidt af alt det gode, du kan opleve på Fyn hen over sommeren. Kig med og bliv inspireret til finurlige oplevelser på vores ø.

Book en arkitekttegnet shelter på Sydfyn

Shelters Sydfyn
Ud under åben himmel.. eller næsten åben..Book et shelter i det sydfynske. De fine nye artkitekttegnede shelters står klar til brug. Shelteret her er fra Skarø ved Café Sommersild. Du kan booke dem lige her og finde inspiration til dit fynske outdoor-eventyr.


Tag på aftensejltur med Castor til Æbleø

Sejlskibet Castor
Hyggelig aftentur til farvandet omkring Æbelø, hvor man ligger for anker og nyder lidt god mad og udsigten til den smukke ø. Book her.

Verdensnyhed: Bridgeswalking i Middelfart ved Lillebælt!

bridgewalk
Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Den svage rysten i broen, når toget gungrer over broen. Bridgewalking Lillebælt er en ny, unik attraktion i Europa. Tag med og få en helt enestående oplevelse, som ikke tidligere har været mulig i Europa. Læs mere.

Prøv kræfter med den 220 km lange vandrerute Øhavsstien

Øhavsstien
Hele 220 km vandrestier snor og bugter sig fristende rundt i Det Sydfynske Øhav. Gode trampestier, der giver den bedste oplevelse, om du er til en rask travetur på et par timer, om du vil på miniferie med bagagetransport eller om du vil ud og vandre en hel uge med rygsæk. Læs mere og bliv inspireret til din vandretur.

Opdag fynske slotte og herregårde i sporet af H.C. Andersen

Hans Christian Andersen Trail
Eventyrdigteren H.C. Andersen var hyppig gæst på fynske slotte og herregårde. Her fandt han inspiration til de fortællinger, som stadig kan give os svar på livets store spørgsmål. Download appen. Så er du klar til at følge i sporene på H.C. Andersen på 15 fynske herregårde og slotte. Læs mere og download app.

Oplev middelalderen komme til live til det store Danehof marked

Riddere der kæmper til Danehof
Hvert år genskaber Nyborg Kommune og Østfyns Museer en historisk tradition, der ellers har været glemt i mere end 400 år.
Den 4.-5. juli summer hele Nyborg atter af liv og leben, som da kongen og hans mænd mødtes til Danehof.
Læs mere om Danehof og se programmet her.

Fyn er fyldt med fantastiske oplevelser hele åretLogo
Frameld dig dette nyhedsbrev