Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Efterårsferie på Fyn
 
Kalenderen skriver efterår! Så fat eventyrlysten, og tag til Fyn i ferien! Vi har samlet sjove, sporty og skælvende oplevelser til dig. Fold oplevelseskortet ud her, og planlæg din perfekte efterårsrute.

Dyk ned

Hajtænder
 
Finder du hajer frygtindgydende eller fascinerende? Besøg Planet Shark på Odense Havn, studér samlingen af fosiler, og bliv bidt af det fantastiske rovdyr.
 

Husk lommelygten

Nat på museet
Ved du, hvordan Nordeuropas dyr ser ud i mørke? Undersøg det til NAT PÅ MUSEET i efterårsferien. NATURAMA slukker lyset og lukker nysgerrige ind til skattejagt på museet.

Se et fynsk slot

Valdemars Slot
Valdemars Slot gemmer på fantastiske fortællinger om baroner, baronesser, prinser og prinsesser. Oplev de 21 smukke sale, og læg vejen forbi jagt- og trofæmuseet. Book til børn og voksne, og få rabat.

 Ferry Tale

Færge
Fang færgen i Faaborg, og stævn ud til et ægte eventyr til vands. Turen går til Bjørnø, Lyø og Avernakø i Det Sydfynske Øhav.
 

Opdag havets magi

Fjord og Bælt
Oplev havets magi Fisk din havfryd frem, og tag på Fjord & Bælt. Kig med fingrene. Kæl en krabbe, føl en fladfisk, og smask med, når sæler og marsvin bliver fodret. Book billet.

 Tril en tur med veterantog

Veterantog Fyn
Rejs tilbage til 1950’erne, og oplev, hvordan fynboerne transporterede sig for et halvt århundrede siden. Toget bumler på den Syd Fyenske Veteranjernbane gennem smukke skove og landskaber. Book billet.
Frameld dig dette nyhedsbrev