Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Julemarkeder på Fyn
 
Julen lurer lige om hjørnet med gaveræs, konfektsmagning og julehygge. Og selvom kalenderen siger november, så er julen allerede godt i gang på mange fynske slotte og herregårde! Smag på lækkerier, find julegaver, og mærk stemningen. Læs med, og se, hvor du kan tage til julemarked i november.
 

Egeskov Julemarked

Egeskov Julemarked
Tyvstart julen på Egeskov, når staldlængerne traditionen tro forvandles til et juleeventyr med mere end 100 markedsboder, masser af nissesjov og julestemning. Kig forbi 7.-8. eller 14.-15. november. Læs mere her.

Jul på Valdemars Slot

Julemarked på Valdemars Slot
I julens første adventsweekend 28.-29. november er der jul på slottet på Tåsinge. Mærk, duft, se, og smag på den danske jul, og shop løs af lækkerier og brugskunst hos de mange udstillere. Læs mere her.

Jul på Herregaarden Lundegaard

Jul på Herregaarden Lundegaard
Find lokale fødevarer og stande med alt fra strik og skind til julepynt og dekorationer, når Herregaarden Lundegaard lukker staldlængerne op 21.-22. november og inviterer ind. Melder sulten sig, så kig forbi én af caféerne. Læs mere.

Julemarked på Strøjer Samlingen

Julemarked på Strøjersamlingen
Julemanden har parkeret sine bedste slæder på Strøjer Samlingen. Tag hele familien med til et julemarked med masser af hestekræfter, og find lækre julegodter hos de lokale udstillere. Det er 28.-29. november. Læs mere.

Julemarked ved Brandts

Julemarked ved Brandts
Juletid er spisetid! På Amfipladsen ved Brandts er julens smagsindtryk samlet 28.-29. november, når SPIS! Odense Food Festival og Kødbyens Mad og Marked byder på julelækkerier, der gør maven glad. Læs mere her.

Julemarked i Ærøskøbing

Julemarked i Ærøskøbing
Fang færgen til Ærø 28. november, og oplev årets traditionsrige julemarked i en af landets smukkeste middelalderkøbstæder. Læs mere om markedet. Vær tidligt ude, og find en billig færgebillet her, når billetsalget starter 12. november.

Julemarked på Harridslevgaard

Julemarked på Harridslevgård
Se det smukt pyntede renæssanceslot stråle, når dørene åbnes til årets julemarked i weekender fra 21. november. I riddersalen kan du købe brugskunst, smykker og unik julepynt og dekorationer. Læs mere.

Juleudstilling i Humlemagasinet

Juleudstilling i Humlemagasinet
Tag til juleudstilling i Humlemagasinet, og find inspiration til juleudsmykning på pyntede juletræer og dekorerede juleborde. Få gode gaveidéer, eller nyd en varm kop kaffe i caféen. Læs mere her.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev