View this Email in Your Browser
Odense Robotics - Frontier for Robotics technologies
Velkommen til tre nye virksomheder i Hub'en 
Odense Robotics StartUp Hub
De to virksomheder, som i januar flyttede ind i robothallen på Teknologisk Institut har nu fået selskab af endnu tre virksomheder. Borgmester, Anker Boye, kunne byde dem alle velkommen i deres nye 'residens'. 
 
Vi glæder os over, at kunne sige velkommen til:
Robot At Work
Robotic Sport Solutions
KUBO
Det næste års tid vil de tre virksomheder skulle udvikle deres prototyper, forretningsplaner og finde investorer, underleverandører, testkunder og blive klar til at sætte deres produkter og løsninger i produktion. Alt dette får de sparring til fra Teknologisk Instituts egne konsulenter, forretningsudviklere og investment manager fra Udvikling Fyn og Invest in Odense. Næste optagelsesrunde i Hub'en er 31. august. 
 
 TAK FOR BESØGET PÅ ROBOBUSINESS EUROPE
Odense Robotics havde inviteret ni Startup virksomheder med på en samlet 'Odense Robotics-stand' i OCC. Vi fik mange gæster på standen, og vores barista - Kaffeklaus - fik skænket 750 kopper god kaffe i løbet af de tre travle messedage. Tak til alle jer, der lagde vejen forbi vores stand - interesserede investorer, samarbejdepartnere, testkunder, journalister og interesserede aspiranter til StartUp Hub'en.
 
Anders Høeg Nissen fra P1-programmet Harddisken lagde også vejen forbi standen, hvor han blev vist rundt af forretningschef, Mikkel Christoffersen - Hør hele podcasten her (indslaget kommer 23 minutter ind i udsendelsen)
 
 KONFERENCEDELTAGERE OG MEDIER BESØGTE ROBOTVIRKSOMHEDER
RoboBusiness Europe havde i samarbejde med Odense Robotics inviteret konferencedeltagere og journalister inden for hos en række virksomheder i den fynske robotklynge. Godt 50 engagerede og spørgelystne internationale deltagere var med på virksomhedsturen, som gik til Effimat Storage Techonology, Mobile Industrial Robots og Universal Robots. Alle virksomheder havde forbedt præsentationer, og havde sat tid af til at se virksomhederne og robotterne i aktion. Undervejs i bussen blev deltagerne 'underholdt' af en række oplægsholdere, der fortalte om robotter (forfatter og forsker Søren Tranberg), udviklingen af robotklyngen i Odense (journalist, Carsten Steno) innovation og forskning (Bjarke Nielsen, RoboCluster).  Efter virksomhedsbesøgene var der åbningsreception hos Blue Ocean Robotics, og dagen sluttede i robothallen hos Teknologisk Institut, hjemsted for StartUp Hub'en, hvor deltagerne fik indblik i nogle af instituttets seneste og kommende projekter. Tak til de involverede virksomheder for at åbne dørene og give de internationale gæster et solidt indblik i aktiviteter og udvikling inden for den fynske robot- og automationsindustri.
Cancel your subscription