Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Ferietid. Vi går ned i gear. Bruger tid på de små ting. På at være langsomme og nyde livet. Vores påstand er, at Fyn har det, der skal til for at du husker alle de små øjeblikke, som gør ferien til noget særligt. De korte afstande, de fine strande, de 96 beboede og ubeboede øer. Slottene og de charmerende købstæder. Vi har håndplukket nogle af de ting, du kan opleve på vores ø. Kig med og find de oplevelser, der sætter prikken over din ferie.

Egeskov - besøg det levende slot

Egeskov

Kom indenfor i Danmarks smukkeste have til en hel dag med leg og oplevelser.

Læs mere om, hvad du kan opleve på Egeskov.

Vildt tæt på i eventyrlige Odense ZOO

Odense ZOO

Oplev vilde dyr fra hele verden i den naturskønne oase langs Odense Å. Odense ZOO er kåret til Europas bedste zoo i 2013–15 og 2015-17 blandt zoologiske haver med op til 500.000 gæster om året. Læs mere.

NYBORG STRAND byder på fynske feriedage

NYBORG STRAND
Hvad enten du finder glæden ved at slappe af, eller du trives bedst med aktiviteter, så er Nyborg Strand det perfekte udgangspunkt for dine ferieoplevelser. Book et godt ferietilbud.

Leg dig ind i eventyret på Fyrtøjet

Fyrtøjet
Tag børnene med i Fyrtøjet - et kulturhus for børn, hvor H.C. Andersens eventyr formidles gennem leg, fortælling og kreative aktiviteter. Læs mere og book billet.

To spændende oplevelser i Det Sydfynske Øhav

Valdemars Slot
 
Oplev smukke Svendborg sund med veteranskibet M/S Helge og se Valdemars Slot for en god pris.

 

Besøg museet for verdens største eventyrforfatter

Odense er H.C. Andersens fødeby. Her blev verdens største eventyrforfatter født i 1805 som søn af en fattig skomager og en vaskekone. Fødestedet ligger i Odenses gamle, charmerende historiske bydel og er i dag en del af et stort museum for digterens liv og virke. Læs mere og book.

Sommerferie på sporet af jernbanehistorien

Danmarks Jernbanemuseum
Glæd jer til store oplevelser alle dage i sommerferien. Hver dag kan I se, hvordan museets drejeskive og den store vandkran fungerer. Vores minitog kører hele dagen, og I kan stige på lige så mange gange, I har lyst. Læs mere og book billet.

Få 5% rabat ved leje af sommerhus

Feriehus på Fyn
Sommerhusferie på Fyn og øerne er fuld af eventyrlige oplevelser. Feriepartner Fyn har 524 sommerhuse til leje på Fyn og i det Sydfynske Øhav. Læs mere og book.
 
 

En landsby fra H.C. Andersens tid

Den Fynske Landsby
Et besøg i Den Fynske Landsby er som en tur på landet i digteren H.C. Andersens tid. Her er genskabt et miljø med de for Fyn så karakteristiske bindingsværksbygninger, med blomstrende haver, med hegn og husdyr, gadekær og bygade - alt sammen omgivet af dyrkede marker. Læs mere og book.

 

I H.C. Andersens spor på herregårde og slotte

Valemars Slot

Eventyrdigteren H.C. Andersen var hyppig gæst på fynske slotte og herregårde. Her fandt han inspiration til de fortællinger, som stadig kan give os svar på livets store spørgsmål. Download appen. Så er du klar til at følge i sporene på H.C. Andersen: Tag ud i det fynske landskab og drag i digterens fodspor. Hele 15 fynske herregårde og slotte har en særlig H.C. Andersen historie at fortælle. Download app.

Velkommen til Dansk Ø-ferie

Dansk øferie
En ø-ferie kan være som at trække sig helt tilbage fra verden – selv om der næppe er mere end lidt over en times sejlads til fastlandet de fleste steder.  

Sejl med LangelandsFærgen

Færgerne til Fyn
Færgen - Spodsbjerg/Tårs. Benyt LangelandsFærgen som genvej over Langelandsbæltet og undgå unødig køretid over Storebælt. Læs mere og book.

Sejl med AlsFærgen til Als fra Fyn

Færgen - Bøjden/Fynshav: Besøg Als med AlsFærgen, eller benyt overfarten Bøjden-Fynshav som genvej til Jylland eller Fyn. Læs mere og book.

Besøg Fyns fire kunstmuseer

Kunstens Fyn
Fyns fire største kunstmuseer tager dig øen rundt og byder indenfor til store kunstoplevelser. Book en fælles billet og spar.

Sol, sommer og sejltur på Odense Å

Odense Aafart
Kom og oplev Odense Å fra vandet gennem hele sommeren. Vi sejler hver dag, og en tur med Odense Aafart varer en time. Sejlturen op og ned ad Odense Å er en smuk naturoplevelse, der ikke findes lige i nogen anden dansk storby. Læs mere og book.
 
 

Møntergården – alle tiders museum

Møntergården
Midt i Odenses historiske bydel ligger Møntergården - en kulturhistorisk oase fyldt med smukke gårdrum og flotte bygninger fra 1500-tallet til i dag. Hele juli er der gøgl i gården med tryllekunstner, cirkus og dukketeater. Læs mere og book.
Frameld dig dette nyhedsbrev