MiljøForum Fyn
 
Kære læser,
 
Det kan lyde langhåret. Cirkulær økonomi.
Indtil du pakker det ud. Nétop derfor vil jeg gerne invitere dig.
 
Til at investere en eftermiddag sammen med ReThink Resources, med gode cases, inspirerende frontløbere og ikke mindst med tilbudet om, at din virksomhed ganske ekstraordinært kan lægge billet ind på ét af de 10 gratis RessourceTjek som Rethink Resources udlodder.
Det sker:
 
 
Her møder du fem virksomheder – fra de største til de mindste – som på hver deres måde har styrket forretningen ved at tænke genbrug og genanvendelse ind i alle led i virksomheden.  
 
Hør, hvordan IKEA har skabt forretning på at tage møbler retur, hvordan en metalvirksomhed har øget omsætningen ved at levetidsforlænge deres produkter, eller hvordan Siemens Wind Power indarbejder genanvendelse af materialer og komponenter, når deres vindmøller engang skal tages ud af drift igen.  
 
Hvorfor kommer andre til mødet?
For at være på forkant. For at få konkrete ideer til, hvordan deres virksomhed får mere forretning ud af færre ressourcer.
 
Ses vi?  
 
Med venlig hilsen 
Mogens Michael Møller
Forretningschef MiljøForum Fyn  
M: +45 29 45 32 48    |   E: mmm@udviklingfyn.dk
 
MiljøForum Fyn
Mødet sker i samarbejde med Teknologisk Institut og SDU, som med projektet Rethink Resources har samarbejdet med 20 danske virksomheder om at skabe mere forretning gennem cirkulær økonomi.