Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Nyt samarbejde med InnoBYG

Nyt samarbejde med InnoBYG

I løbet af sommeren har et nyt samarbejde set dagens lys. MiljøForum Fyn har indgået et samarbejde med InnoBYG, som er byggeriets innovationsnetværk for bæredygtigt byggeri. Det nye partnerskab giver MiljøForum Fyns medlemmer adgang til et nyt forretningsnetværk for producenter af bæredygtige byggematerialer. Derudover bliver det også muligt at indgå i forskellige udviklingsprojekter om bæredygtigt byggeri på tværs af de to netværk.
 
 
 
Ny database med produkter til bæredygtigt byggeri

Ny database med produkter til bæredygtigt byggeri

I oktober løfter MiljøForum Fyn sløret for en helt ny og grøn database. MiljøForum Fyn er i samarbejde med Molio – Byggeriets Videnscenter og softwarevirksomheden Processio i skrivende stund ved at lægge sidste hånd på en database med byggematerialer til bæredygtigt byggeri. Den giver producenter mulighed for at fremvise bæredygtige produkter, samtidig med bygherrer, bygherrerrådgivere og de projekterende kan sammenligne produkters egenskaber og ydeevne.
 
 
Velkommen til et nyt medlem

Nyt medlem

MiljøForum Fyn har i løbet af august budt endnu et nyt medlem velkommen. Outercore ApS leverer montagerammer til byggebranchen, således at døre og vinduer kan installeres i facadeåbninger inden facadens ydre beklædning opbygges.
Lær virksomheden bedre at kende.

 
Arrangementer

Vi bygger Fyn #5

Dansk Byggeri, Byg til Vækst og MiljøForum Fyn inviterer virksomheder til endnu et møde i netværket for “Vi bygger Fyn”. Netværket har fokus på rekruttering af arbejdskraft, innovation og nyt knowhow indenfor bygge og anlæg samt formidling af aktuel viden om de kommende større fynske byggerier.

Intro til den danske ordning for bæredygtigt byggeri

Kom og hør, hvad DGNB-ordningen for byggeri går ud på, og hvordan et stort arkitektfirma indarbejder bæredygtighed i projekterne.

Forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri

I starten af oktober holder MiljøForum Fyn et møde, hvor en ny database for produkter til bæredygtigt byggeri vil blive præsenteret. Dagen vil også byde på et kickoff for et nyt forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri.

Bæredygtigt byggeri

Få en generel gennemgang af den danske ordning for bæredygtigt byggeri, når MiljøForum Fyn byder velkommen til endnu et spændende arrangement. Der vil være oplæg fra et af de større rådgivende ingeniørfirmaer i DK, som vil sætte fokus på bæredygtighed i eksisterende bygninger.
 
Frameld dig nyhedsbrev