Destination Fyn Klyngen nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Mødeøen Fyn gav den gas i Bella Center

Mødebookere fra hele landet blev i sidste uge mødt af en stærk fynsk tilstedeværelse på Møde og Eventmessen i Bella Center, hvor 15 virksomheder og Destination Fyn satte strøm til Mødeøen Fyn med en fælles fynsk gade. Her gav især en smuk rød Ferrari fra Strøjer Samlingen og høje bropiller i hver ende af gaden det fynske område et unikt særpræg, der fremhævede udvalget af unikke mødesteder på Fyn og øens centrale placering i landet. 
 
  
- Med en fælles fynsk gade, får vi fortalt en stærk historie om Fyn til omverdenen, men vi får også mulighed for at styrke fællesskabet og samarbejdet på tværs af branchen - og det er vigtigt, siger Lui Jensen, som er General Manager på First Hotel Grand i Odense.

- Målet med vores tilstedeværelse på Møde- og Eventmessen er, at virksomhederne på sigt får hentet ny forretning hjem, siger Anne Thygesen, der er forretningsudvikler i Mødeøen Fyn.  
 
- Næste skridt bliver derfor, at vi sammen med virksomhederne får evalueret vores deltagelse og får konkretiseret både de kortsigtede og langsigtede effekter af Mødeøen Fyns største event til dato, siger Anne.
 

Fast food fornyelse skal løfte Fyn til nyt gastronomisk gear

Dygtige kokkeelever fra Kold College gav i fredags virksomheder fra turisterhvervet ny inspiration til fast food retter lavet på gode, lokale råvarer. Inspirationsdagen, der bliver et tilbagevendende innovationsforløb, er resultatet af en konkret efterspørgsel fra turisterhvervet og et nyt samarbejde mellem Destination Fyn og Food Fyn, der skal sikre flere og bedre madoplevelser på Fyn.
 
-  Med innovationsforløbet håber vi, at vi kan være med til at inspirere turisterhvervet til at tænke innovativt, når det kommer til udbuddet af hurtige retter, og at vi i fællesskab får sat en ny høj standard for fast food-gastronomien på Fyn, der kan være med til at differentiere Fyn som rejsemål, siger klyngekoordinator i Destination Fyn Birgit Munkholm Dabney. 
 
Med innovationsforløbet træder Destination Fyn og Food Fyn de første skridt ned af den vej, som regeringens gastronomiske tænketank anviste i begyndelsen af februar. Læs mere her.
  

Fyn 365: Bridgewalking får international opmærksomhed

Bridgewalking Lillebælts smukke film er tidligere blevet delt på Destination Fyns Facebook-sider med god opmærksomhed til følge. Derfor prikkede Destination Fyn til VisitDenmark, som efterfølgende delte filmen på deres internationale Facebook-side. Her fik opslaget mere end 70 delinger og 38.000 visninger. 
 
 
- Filmen er et godt eksempel på, at der på Fyn skabes masser af relevant content, der kan være med til at brede fortællingen om Fyn ud internationalt. Hjælper vi hinanden med at dele content som dette på vores sociale kanaler, har vi mulighed for at opnå et rigtig stort internationalt reach, siger Martin Jensen, der er SoMe Manager i Destination Fyn.
 
Ligger du inde med indhold, der er relevant at dele på Destination Fyns kanaler, herunder også den nye internationale Facebook, så tag fat i Martin på mljen@destinationfyn.dk.
 

Destination Fyn holder oplæg om Bike Island Fyn på stor tysk rejseevent

Den store tyske rejseevent REISEN messe i Hamborg satte i februar spot på cykelferier i blandt andet Danmark, og i den forbindelse var Destination Fyn inviteret til at holde et oplæg om cykelferie på Fyn. Bike Island Fyn-ambitionerne blev derfor foldet ud for rejseinteresserede messegæster af Market Communication Manager i Destination Fyn, Sandra Schneider Neelmeyer, der også fremviste masser af smukke billeder fra Fyn og Øhavet.
 
- Det er en flot anerkendelse at blive inviteret til at holde et oplæg om Bike Island Fyn på en rejsemesse som denne. Det understreger, at vi er på rette vej i forhold til vores ambition om at gøre Fyn til en internationalt anerkendt cykelferie-destination, siger Sandra.
 

Ny koordinator skal sikre stærkt klyngesamarbejde

Den 1. februar tiltrådte Birgit Munkholm Dabney stillingen som klyngekoordinator i Destination Fyn, hvor hun kommer til at spille en vigtig rolle i videreudviklingen af et klyngesamarbejde i stærk fremdrift. Birgits hovedfokus bliver at styrke klyngesekretariatet og udvikle nye projekter og tilbud til klyngens medlemmer.
 
Har du et tilbud eller en aktivitet, som du ønsker videreformidlet til klyngens medlemmer, så tøv ikke med at tage kontakt til Birgit på
bimda@destinationfyn.dk
 

Ny Facebook-side skal sælge Fyn og Øhavet internationalt

I forbindelse med Fyn365 udvider Destination Fyn tilstedeværelsen på de sociale platforme med en ny international Facebook-side. Destination Fyn driver dermed nu en dansk, en tysk og en engelsksproget side, der skal sætte fynsk content i spil og udbrede fortællingen om Fyn og Øhavet internationalt. 
 
Frameld nyhedsbrev