Destination Fyn Klyngen nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn
Digitale destinationer

Kære partner i Destination Fyn,

Eksklusivt for dig præsenterer vi ”Digital Academy” - Et toårigt uddannelsesforløb inden for digital kompetence- og forretningsudvikling: Forløbet består af en række specialiserede workshops og er helt gratis for partnere i Destination Fyn.
 
Den digitale udvikling har stor indflydelse på turisternes adfærd. Smartphonen er blevet det centrale redskab for turisten, som bliver stadig mere uafhængig og selvhjulpen. Den online brugeradfærd hos den digitale turist er kompleks, og konkurrentlandskabet er øget markant med nye kommercielle aktører. Samtidig skaber digitaliseringen også muligheder for at optimere turismevirksomheders online synlighed, salg og services. 
 
Som en del af vores FYN365-strategi, har vi allieret os med nogle af de bedste eksperter inden for det digitale felt. Vi inviterer dig derfor til Digital Academy, som sætter fokus på en række digitale emner i løbet af 2018-19. Undervejs i forløbet vil der være særlige temaer for partnere i Kina Alliancen, Mødeøen og Bike Island. Mere info følger.
 
Gennem 7 workshops får du:   
  • Viden om de nyeste digitale turismetrends
  • Indblik i de vigtigste digitale platforme i dag
  • Konkrete tips til at forberede jeres online strategi, synlighed, salg og omdømme
 
Digital Academy er tilrettelagt med udgangspunkt i turistens digitale rejse, samt analysen Digitalisering i turismeerhvervet fra 2016, som blev udarbejdet af Seismonaut for Det Nationale Turismeforum og VisitDenmark i 2016.
 
Digital Academy kan gennemføres som et samlet forløb, eller du kan deltage på udvalgte temadage, som matcher dine behov. Vi anbefaler at deltage på hele forløbet for at opnå det største udbytte.
 
Vil du vide mere, så tøv ikke med at kontakte digital forretningsudvikler Mark Hauge Østergaard
 
M: +45 2051 2728  | E: mhoe@destinationfyn.dk 
 

Tilmeld dig første workshop: Turistens digitale rejse og giganten Google

Første temadag sætter fokus på turistens digitale rejse og rejsegiganten Google. På workshoppen kommer du bl.a. til at møde Rune Seebach, Google Denmark.
 
Google er oftest udgangspunktet for turisternes ferieplanlægning og research. Derfor er Google en vigtig platform at have en professionel tilstedeværelse på via eksempelvis Google MyBusiness og Google Maps. Herudover er Google også en stor ressource for turisten under ferien med redskaber som appen Google Trips. Google Trips samler turistens booking- og rejseinformationer og er samtidig turistens digitale rejseguide. På denne temadag for du viden om, hvordan du får den bedste synlighed på Google og i Google Trips.

Tid: kl. 9-12 den 3. maj 2018
Sted: Forskerparken 10, 5230 Odense, Konferencen
Målgruppe: Temaet er relevant for virksomhedsledere og kommunikationsmedarbejdere. Der må gerne deltage flere personer fra samme virksomhed.
 
 
Digital Academy gennemføres i samarbejde med det digitale konsulenthus Seismonaut med støtte fra projekt Danske Turismekompetencer ved Dansk Kyst og Naturturisme.
Frameld nyhedsbrev