Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Samarbejdsaftale spirer frem

Samarbejdsaftale spirer frem

Vinterdagene bliver mørkere, men det har ikke forhindret MiljøForum Fyn i at få endnu en samarbejdsaftale til at spire frem. Faaborg-Midtfyn Kommune har den seneste tid oplevet, at en del børnefamilier har rykket teltpælene op og er flyttet til det sydfynske Toscana. Det har skabt et behov for at bygge børnehaven Hættegården i Ringe, hvor der tages særlige hensyn til miljøet. Noget, som samarbejdsaftalen mellem MiljøForum Fyn og kommunen skal være med til at håndhæve.
 
 
Nyt rådgivende udvalg bakker op om digitalisering i byggeriet

Nyt rådgivende udvalg bakker op om digitalisering i byggeriet

Det er ikke nok blot at fremvise de digitale værktøjer, som er tilgængelige i byggebranchen. Man er nødt til at bygge en bro og vise, hvordan det kan implementeres i dagligdagen. Den problemstilling har MiljøForum Fyn sat sig for at løse ved at etablere et Rådgivende Udvalg for Digitalisering.
 
 
Velkommen til Phønix Tag Materialer A/S og Buildcode

Velkommen til Phønix Tag Materialer A/S og Buildcode

Med Phønix Tag Materialer A/S og Buildcode i medlemsfolden runder MiljøForum Fyn årets sidste måned af med endnu et par tilføjelser til det støt voksende netværk. Dermed går året på hæld med i alt 12 nye medlemmer, som yderligere har styrket medlemskredsen i 2018.

Læs mere om de nye medlemmer.
Arrangementer

Vi bygger Fyn og diplomer til byggevirksomheder

Torsdag den 13. december kl. 15.30-18.00
SEF A/S, Fåborgvej 44, Svendborg 5700
Dansk Byggeri, IDA Fyn, Byg til Vækst og MiljøForum Fyn inviterer dig atter til et fyraftensmøde i ”Vi Bygger Fyn”. Netværket har fokus på rekruttering af arbejdskraft, innovation, nyt knowhow indenfor byggeri og anlæg samt formidling af aktuel viden om de kommende fynske byggeprojekter. På mødet kan du blandt andet høre mere om det nye SIMAC på Svendborg Havn og Vollsmoseprojektet.

I forlængelse af programmet vil der blive uddelt miljødiplomer til medlemsvirksomhederne Svendborg Kommune, Arkitektfirmaet TKT A/S, Oluf Jørgensen A/S og Alf Jensen A/S, da de har været involveret i miljøredegørelsen for bo- og aflastningsinstitutionen i Tankefuld i Svendborg.

Se det fulde program og tilmeld dig her.

Intelligent registrering

Tirsdag den 5. februar kl. 13.00-17.30
Konferencen i Forskerparken, Forskerparken 10, 5230 Odense M

MiljøForum Fyn inviterer til workshoppen "Intelligent registrering", hvor du kan få udvidet din horisont om digital registrering af data. Under workshoppen vil virksomheden Buildcode fortælle om den nye scanningsteknologi, og alt hvad det indebærer. Workshoppen vil også byde på oplæg fra MTH og Bygkontrol, som vil fortælle om brugen af scanningsteknologi i praksis. Dagen rundes af med en dating-session, hvor du har mulighed for at netværke på kryds og tværs. 

Læs mere og tilmeld dig her.
 
God jul og godt nytår
Frameld dig nyhedsbrev