Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Ny organisering i 2019: Flere muskler til Destination Fyn

Destination Fyn går i det nye år ind i en ny og stærkere opstilling, når organisationen omkring Destination Fyn ændres. Det sker for at give endnu mere motorkraft til arbejdet med at understøtte det fynske turisterhverv, øge synligheden samt skabe stærke produkter og oplevelser til øens gæster.
 
Konkret sker det ved, at de tre enheder i Udvikling Fyn, som også i dag arbejder med oplevelsesøkonomi, lægges sammen. Det drejer sig om: Destination Fyn, Sport Event Fyn og Food Fyn, som altså fremadrettet er en enhed, under navnet Destination Fyn.  
 

Destination Fyn klyngen – hvad får du ud af at være medlem?

Drivkraften bag Destination Fyn Klyngen er den fælles tro på, at den enkelte medlemsvirksomhed står stærkere, når vi i et fokuseret fællesskab arbejder aktivt og dedikeret sammen for at indfri Fyn og Øhavets potentiale som destination for ferie, møder og events. I 2019 samler Destination Fyn kræfterne, når Destination Fyn, Sport Event Fyn og Food Fyn lægges sammen under en enhed under navnet Destination Fyn.
 
Den ny organisering betyder, at vi kan hæve ambitionen og sætte øget fokus på at skabe resultater i samarbejde med erhvervet. Samtidig betyder det også flere konkrete fordele for dig og din virksomhed. 
 

Se film fra RETHINKTOURISM! med oplægsholdernes vigtigste pointer

For få uger siden samlede vi mere end 200 deltagere til årets konference for det fynske turist- og oplevelseserhverv. En stor tak for den rekordstore opbakning. Det viser, at der er stor vilje til det fælles fynske samarbejde. Jeres tilbagemeldinger viser, at det giver værdi at afholde en stor fælles event: Mere end 91% har haft en god eller meget god oplevelse og 80% har fået inspiration til det daglige arbejde. 
 
RETHINKTOURISM! 2018 i ODEON bød bl.a. på indlæg fra nogle de skarpeste hoveder inden for det oplevelsesøkonomiske felt. Se vores film fra dagen, hvor nogle af keynote speakerne giver deres bud på, hvad det vigtigste er, vi skal tage med i vores videre arbejde med at løfte Fyn og Øhavet til nye oplevelsesøkonomiske højder.  
 
 
En særlig tak til vores partnere, som støttede op om konferencen: Fonden for Fynske Bank og AV-Centret.
 

Skulderklap til Øhop

På RETHINKTOURISM! blev Årets Skulderklap uddelt for 4. gang. Prisen gik til Øhop i det Sydfynske Ø-hav, og blev i år fulgt af 10.000 kr. sponsoreret af Fonden for Fynske Bank. Siden 2016 har gæster og lokale haft mulighed for at besøge øerne Lyø, Avernakø, Strynø, Hjortø, Skarø og Drejø direkte fra ø til ø.
 
Den gule katamaran Sea Hawk, som normalt holder til i Hirtshals har forbundet øerne og fungeret som øhavets metro. Sea Hawk har oplevet en fremgang på 60% i forhold til 2017 med 2000 sommergæster og stor positiv presse- og SoMe omtale. Et flot samarbejdet mellem Naturturisme I/S, Svendborg Event, Visit Faaborg, Langeland, Faaborg og Svendborg kommuner og havne.
 
 

Officiel Bike Island-trøje – med mulighed for tryk af eget logo

Køb den officielle Bike Island-cykeltrøje. Trøjen er produceret i samarbejde med Fri BikeShop Odense M og fynske Xtreme som også leverer tøj til professionelle cykelhold.
 
 
 

Tilmeld dig Digital Academy

Flere og flere søgninger på eksempelvis Google indeholder ordene ‘I’ og ‘me’. Turisterne har altså en klar forventning om personaliserede søgeresultater. Derfor er det blevet endnu vigtigere at kende turisternes behov og arbejde med indhold, der matcher særlige målgrupper. 

På denne seminardag den 6. februar får du indblik i, hvordan du får datadreven brugerindsigt; hvilke kilder er relevante, og hvordan omsættes denne viden til konkrete indsatser.
 
 

Har du en idé, der gavner Fyn?

Energi Fyn har to fonde, der støtter projekter til gavn for Fyn. Den ene er Energi Fyns Almene Fond, som støtter kulturelle, turistmæssige og sundhedsmæssige projekter.

Fondene hjælper hvert år spændende ideer og initiativer godt på vej. Energi Fyns fonde modtager ansøgninger i perioden 1. november 2018 til 31. januar 2019 kl. 15.00!

Læs mere om mulighederne for at søge.

Frameld nyhedsbrev