Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Gastro Fyn i luften: Ni fynske top-restauranter og hoteller sammen om madmanifest  

Ni af Fyns førende restauranter og hoteller har blandet blod og dannet fælles front i slaget om de globale gastroturister. Det sker under overskriften Gastro Fyn.  
 
-Vi er kendt som Danmarks have med en række gode råvarer. Dette kombineret med dygtigt kokke-håndværk giver nogle særdeles gode muligheder for at levere gastronomiske oplevelser i absolut topklasse, siger Per Hallundbæk, der sammen med Destination Fyn er initiativtager til samarbejdet.  
 
Destination Fyn har sammen med ni fynske top-restauranter og hoteller tænkt sig at tiltrække gastroturisterne til Fyn hele året. Det fynske madmanifest er nu offentligjort, og restauranterne har sat deres forpligtende signatur under de 10 værdier, der er fundamentet i det nye Gastro Fyn-samarbejde.

Forstå FYN365 på 3 minutter - Hvordan løfter vi sammen den fælles fynske markedsføringsindsats i 2019?

I 2019 samler vi igen alle gode kræfter i kampen for at markedsføre Fyn og Øhavet som destination nationalt og internationalt. Film er en vigtig del af indsatsen for at sætte Fyn på lystavlen hos potentielle internationele gæster.
 
Det er dét medie, der står stærkest, når man skal kommunikere sit budskab. Derfor har vi taget vores egen medicin og produceret en film, der fortæller om, hvad FYN365 går ud på. Så kig med og hør Market Communication manager Sandra Neelmeyer og Social Media Manager Martin Jensen, fortælle om resultater og planer. 
 
Skal din virksomhed være med til at tiltrække gæster til Fyn? Så kontakt Sandra på  tlf. 45 51 46 39 27 eller mail sasne@destinationfyn.dk 
 
 
Foto: Lars Møller

VM til gavn for hele Fyn: Crossfans fylder fynske hoteller først i februar

Når hjulene snurrer og mudderet sprøjter ved VM i cyklecross i Bogense om mindre end to uger, betyder det fuldt hus på stort set alle de nordfynske overnatningssteder. Faktisk bringer det prestigefyldte mesterskab et sådan rykind af ryttere, sponsorer, officials og tilskuere med sig, at det sætter tydelige spor - også på resten af Bike Island Fyn.
 
 
 
Foto: Lars Møller
 

Digital Academy workshop: Datadreven brugerindsigt med fokus på indsamling af data

Flere og flere søgninger på eksempelvis Google indeholder ordene ‘I’ og ‘me’. Turisterne har en klar forventning om personaliserede søgeresultater, som tager udgangspunkt i deres specifikke behov. 

På denne seminardag får deltagerne indblik i, hvordan de får datadreven brugerindsigt; hvilke kilder er relevante, og hvordan omsættes denne viden til konkrete indsatser i den løbende forretningsudvikling. Udkast til programmet:

Program:
● Rammesætning og introduktion til vigtigheden af brugerindsigt (small, big og thick data) v/Seismonaut
● Ekspertoplæg om datadreven brugerindsigt
● Best-in-class case
● Samtale/øvelse: Hvilke datakilder har I til rådighed? Hvilke indsigter kan de give jer?
● Konkrete tips til at komme videre derhjemme
● Egen handlingsplan, som danner grundlag for hjemmeopgaver

Deadline for tilmelding er senest den 30. januar. Tilmeld dig her. Kun for medlemmer af Destination Fyn.

Tidspunkt: 6. februar 2019 kl. 08.45 - 13.00
Sted: Hotel Christiansminde, Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
Forplejning: Der er morgenkaffe fra kl. 08.30 og netværksfrokost kl. 12.30
Frameld nyhedsbrev