Byggebranchens svar på Tinder | Resultater for 2018 | Nyt medlem
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn Byggeri

Digital markedsdialog fremmer bæredygtigt byggeri

Digital markedsdialog fremmer bæredygtigt byggeri

Softwarevirksomheden Processio har udviklet en digital platform til markedsdialoger, der skal fremme bæredygtigt byggeri. Arbejdet er kulminationen på et tæt udviklingssamarbejde med byggeklyngen MiljøForum Fyn.

Sidste forår lød startskuddet for byggeriets første platform for digitale markedsdialoger, Comdia.dk. Målet med platformen er at gøre det langt mere agilt og smidigt for rådgivere og leverandører at komme i dialog med hinanden tidligt i projektforløb.
 
Digital markedsdialog fremmer bæredygtigt byggeri
 
Det nåede vi i 2018

Velkommen til Miljø-Bo A/S

Velkommen til Miljø-Bo A/S
 
Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til endnu en dynamisk organisation i MiljøForum Fyn. Miljø-Bo A/S har årelang erfaring med udvikling og optimering af ejendomme og ser frem til at være en del af en klynge, hvor gode relationer og troværdige partnere er en del af medlemskredsen.

Miljø-Bo A/S
 
Arrangementer

Vi Bygger Fyn #10 og diplomoverrækkelse

Torsdag den 21. marts kl. 15.30-18.00
Korsløkken, Johannes Larsens Vej 45, 5220 Odense SØ
Dansk Byggeri, IDA Fyn, Byg til Vækst og MiljøForum Fyn inviterer dig til endnu et fyraftensmøde i ”Vi Bygger Fyn”. Denne gang kan du høre om digitalisering, strategi og ledelse i byggebranchen. Efterfølgende vil der blive overrakt miljødiplomer til FAB, Archidea, Henry Jensen A/S og Odense Bygningsservice.
Vi bygger Fyn og diplomoverrækkelse
 

Konference om dokumentation af bæredygtighed i byggematerialer

Tirsdag den 26. marts kl. 13.00-16.00
Auditoriet, Forskerparken 10, 5230 Odense M
Over 40 deltagere møder den 26. marts op, når EPD Danmark, MiljøForum Fyn Byggeri og Green Building Council Danmark inviterer til en konference om byggematerialer til bæredygtigt byggeri. Omdrejningspunktet for dagen er miljøvaredeklarationer (EPD'er), og hvordan de kan bruges til at styrke konkurrenceevnen i byggevirksomheder. Nordmændene har knækket koden på området, og de vil på konferencen dele ud af deres erfaringer.
Konference om miljøvaredeklarationer
 

ERFA-møde om certificering af bæredygtigt byggeri

Torsdag den 23. maj kl. 8.30-13.00
Konferencen, Forskerparken 10, 5230 Odense M
MiljøForum Fyn inviterer til ERFA-møde om certificering af bæredygtigt byggeri. Her er inspiration og videndeling om tiltag i det bæredygtige byggeri øverst på dagsordenen. Hør bl.a. arkitekt Inger Quorning fra Projektorganisationen for Nyt OUH fortælle om bæredygtighedselementerne i byggeriet. Vi kommer også ind på merværdi ved anvendelsen af bæredygtighedscertificering og udfordringerne ved DGNB-dokumentation i praksis.
ERFA-møde om certificering af bæredygtigt byggeri
 

Frameld dig nyhedsbrev