Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Stor international anerkendelse til Østersøruten

Et varieret landskab, stier der snor sig gennem naturen og tæt på havet samt gode faciliteter for turisterne. Sådan lyder begrundelsen for, at Østersøruten fredag den 1. marts 2019 blev kåret som "Årets Cykelrute 2019" på Hollands største cykel- og vandremesse "Fiets en Wandelbeurs".
 
Den 900 km lange cykelrute, der snor sig igennem det meste af det sydlige Danmark, er et samarbejde mellem flere destinationer og hos Destination Fyn vækker den flotte anerkendelse af det unikke samarbejde stor glæde:

- Vi er utroligt stolte over, at Østersøruten - allerede mindre end et år efter vi åbnede den i Svendborg - modtager den her fornemme pris. Det vidner om, at de udenlandske turister har fået øjnene op for de fantastiske cykelmuligheder, vi har bl.a. på Fyn. Der er ingen tvivl om, at det her vil være med til at give et ekstra boost ikke bare til Østersøruten men også til vores fynske Bike Island-ambition generelt, siger Nina Brandt Jacobsen, forretningsudvikler i Destination Fyn.
 
 

Bike Island i førerfeltet: Tour de France skal skabe værdi for hele Fyn

Set med fynske Bike Island briller bliver det ikke større: Verdens mest ikoniske cykelløb rammer Fyn i 2021 og via 2000 pressefolks dækning vil hele verden blive eksponeret for rytternes færd over Storebæltsbroen til målbyen Nyborg og det smukke, nyrenoverede Nyborg Slot. Og ambitionen er klar: Tour de France i Nyborg skal være en fynsk fest, som alle fynboer er stolte over, og hele Fyn profiterer af, både på kort og lang sigt.

- I tiden frem mod 2021 vil vi arbejde på forskellige markedsførings- og aktiveringstiltag, som skal sikre, at vi kan udnytte den store event til at skabe turisme på Fyn både før, under og efter eventen. Med hoteller, som er gearet til at tage imod cykelgæster, og spændende og tilgængelige cykelruter, har vi et stærkt produkt i form af Bike Island, og det skal synliggøres, siger Jakob Staun, Eventchef i Destination Fyn.
 
- Samtidig er det faktum, at ét af verdens mest populære cykelløb kommer til Fyn, en kæmpe fjer i hatten sportevent-mæssigt, og det kan vi helt sikkert bruge fremadrettet i tiltrækningen af andre store internationale events, siger Jakob.
 
 
MasterClass Kina

China Ready MasterClass: Styrk din profil overfor kinesiske turister

Destination Fyn er klar med fire nye masterclasses til dig, der har fokus på det kinesiske marked. China Ready henvender sig til hoteller, restauranter, attraktioner og retail og byder ind med konkret og brugbar viden til en skarpere profilering overfor vores kinesiske gæster. Datoerne for de fire masterclasses er: 
 
China Ready - Restauranter: Mandag den 28. marts (tilmeldingsfrist 20. marts)
China Ready - Hoteller: Tirsdag den 27. marts  (tilmeldingsfrist 20. marts)
China Ready - Attraktioner: Mandag den 15 april (tilmeldingsfrist 8. april)
China Ready - Retail: Tirsdag den 16. april (tilmeldingsfrist 9. april)
 
 
Du kan også stadig nå at melde dig til masterclassen Sådan opnår du succes med travel trade, hvor du kan blive klogere på, hvordan Destination Fyns strategiske samarbejde med Nordic Tours kan gavne dig og din forretning. Frist for tilmelding er den 7. marts.
 

Ny pris skal hædre Fyns bedste Bike Island initiativ

Har I exceptionelt gode faciliteter eller en unik oplevelse at tilbyde cykelturister på Fyn og Øerne? Så læs mere her. 

Destination Fyn introducerer nu Bike Island Prisen 2019, som skal kåre de bedste, mest innovative, bæredygtige og nytænkende initiativer indenfor cykelturisme på Fyn og i Øhavet. Prisen skal honorere både bredden og forskellighederne indenfor udvikling af cykelturisme og -tiltag, og det er derfor muligt at vinde Bike Island Prisen 2019 i de to kategorier:

* Bike Island - bedste cykelovernatning
* Bike Island - bedste cykeloplevelse & initiativ

Vinderen får blandt andet et gavekort til udvikling af en kort reklamefilm om Bike Island-produktet til en værdi af 5.000 kr. samt særlig eksponering i en af Bike Islands internationale marketingkampagner på de sociale medier.

Frist for indstillinger er den 18/3 2019. Vinderne kåres til Bike Island Årstræf den 28/3 2019.  

 
 

Holdet er sat: Velkommen til nyt stærkt Advisory Board

Destination Fyn er gået ind i 2019 i en ny og stærkere opstilling, og det betyder også nye kræfter til Destination Fyns advisory board. Vi byder varmt velkommen til både nye og gamle board members:

Henrik Neelmeyer, direktør på Egeskov Slot (formand), Jane Jegind, rådmand i Odense Kommune (næstformand), Mikael Kold, trusted advisor, Tine Gudrun Petersen, direktør for Spis! Odense Food Festival, Per Blaabjerg, chef for CampOne Gruppen, Jan Grimstrup Larsen, direktør på Sinatur Hotel Storebælt, Janne J. Liburd, professor hos Institut for Design og Kommunikation på SDU, Martin Brems, stifter af Brems & Co, og Bo Hansen, borgmester i Svendborg Kommune.

-Med sammensætningen af det nye advisory board har Destination Fyn fået et super stærkt fundament at bygge videre på i ambitionen om at løfte Fyn og Øhavets uudnyttede potentiale som turistdestination i særklasse. Samtlige medlemmer har noget helt unikt at byde ind med, og jeg er meget forventningsfuld omkring det videre samarbejde, siger Henrik Neelmeyer, direktør for Egeskov og formand for Destination Fyns Advisory Board.

Stor tak til advisory boardet for at bakke op om de høje ambitioner, vi har på Fyn og Øhavets vegne. Vi glæder os til inspiration, sparring og samarbejde på rejsen!

FYN365: Flot artikel i Norges største ugeblad

FYN365 PR-indsats har fået en flot start på året på det norske marked. Under overskriften "Storslåtte eventyr på vakre Fyn" folder resultatet af en pressetur gennemført i 2018 sig ud i en fire sider lang artikel. Temaet for turen var slotsferie og Holckenhavn Slot, Egeskov og Broholm Slot var omdrejningspunkt for besøget. 
 
Hjemmet har et oplag på 259.000 og PR-værdien af artiklen er ca. 147.800 DKK  
 
 
Tidligere på året har Fyn også fået fin omtale som cykeldestination i samme medie
 
 
Frameld nyhedsbrev