Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Assens Kommune med i front på stort turismeprojekt

Bike Island ambitionen er i fuld gang med at blive rullet ud. En vigtig brik i indsatsen, der er ét af Destination Fyns største turismeprojekter til dato, bliver 12 nye Bike Stations fordelt rundt på hele Fyn. De skal bl.a. være med til at sikre vores nationale og internationale cykelgæster en tryg og god oplevelse, når de bevæger sig rundt på øen. Terrariet i Vissenbjerg har været frontløber på Fyns første Bike Station. Nu følger den anden ved turistbureauet i Assens, der dermed bliver et vigtigt knudepunkt i turisternes færden rundt på Fyn.  
 
Se indslag fra TV 2/Fyn, hvor projektleder Nina Kirstine Brandt Jacobsen fra Destination Fyn, fortæller om indsatsen for at skabe en af Nordeuropas stærkeste cykeldestinationer. Hør også Morten Jørgensen fra Terrariet fortælle om deres Bike Station og Louise Christensen fra VisitAssens fortælle om planerne for den kommende Bike Station ved Tobaksgaarden.

Den fynske hotdog kickstarter campingsæson i Assens

Fremover kan turister og campister vælge et særligt fynsk alternativ til den klassiske fastfood ret hotdoggen, når sulten sætter ind på ferien. Den fynske hotdog Snapperen bliver med såvel rygeost i brødet som syltet spidskål og æbletern første skud på stammen af en række fynske signaturretter, der skal være med til at højne standarden for den fynske fast food. Snapperen er bl.a. udviklet i samarbejde med repræsentanter fra det fynske turisterhverv, herunder Havnegrillen Assens, der har været med i udviklingsprocessen helt fra start:
 
 - Jeg er sikker på, at mange af vores kunder vil vælge det fynske alternativ, som oven i købet er lidt sundere. Jeg er glad for, at vi som grillbar kan være med til at bære den fine fynske fortælling om fødevarerne ud til de mange turister, der kommer forbi havnen i Assens hver sommer.  Produktudviklingsprocessen har været god, så jeg er sikker på, at vi har ramt noget, som passer til både smagsløgene og pengepungen, siger Morten Tukjær fra Havnegrillen Assens.
 
Snapperen kickstarter den fynske campingsæson med sin lancering fra lørdag den 14. april og fem dage frem.  Læs mere her. 
 

Stor cykelkongres lander på Fyn

Odense bliver vært for hele 50 forskellige nationer, når den europæiske cykleunions (UEC) store årskonference afvikles i den fynske hovedstad i marts 2021. Et værtskab, der i høj grad er affødt af det solide aftryk, Fyn har sat på den internationale cykelscene.
 
 
Frameld nyhedsbrev