Vi skifter navn til BYG FYN
Vis nyhedsbrevet i en browser
BYG FYN

Vi skifter navn til...

Vi skifter navn til...

MiljøForum Fyn Byggeri skifter navn til BYG FYN.

Det nye navn afspejler vores fokus på den fynske byggebranche. Navneskiftet får ikke betydning for aktiviteterne i klyngen. Vi vil fortsat have et stærkt fokus på forretningsudvikling og kompetencer indenfor bæredygtighed samt ikke mindst de muligheder, der ligger i anvendelse af nye teknologier.
 
Vi skifter navn til...
 

Ny alliance vil styrke bygge- og anlægsbranchen i DK

Ny alliance vil styrke bygge- og anlægsbranchen i Danmark

Vi har indledt et strategisk samarbejde med innovationsnetværket InnoBYG, som skal styrke bygge- og anlægsbranchens virksomheder. Alliancen skal være med til at skabe vækst og udvikling via forskning, innovation, videnformidling og netværk.
 
Ny alliance vil styrke bygge- og anlægsbranchen
 

Ny civilingeniøruddannelse i bygningsteknik på Syddansk Universitet

Ny civilingeniøruddannelse i bygningsteknik på Syddansk Universitet

3,7% af danske civilingeniører indenfor byggeri bor i Region Syddanmark. En procentdel, der er for lav ift. til de resterende landsdele i DK. Derfor overvejer Syddansk Universitet (SDU) at udbyde en ny civilingeniøruddannelse i bygningsteknik. Erhvervslivets input er dog afgørende! Dels har SDU brug for en ekstern vurdering af behovet for uddannelsen, dels har universitetet brug for feedback på uddannelsesforslaget. Vil den foreslåede uddannelse dække byggebranchens behov fremadrettet? Giv din mening til kende inden den 5. august 2019.
 
Ny civilingeniøruddannelse i bygningsteknik på Syddansk Universitet
 
Arrangementer
 

Bæredygtigt byggeri med Green Building Council Denmark

Onsdag den 28. august kl. 10.00 — 15.30
Forskerparken, Forskerparken 10, 5230 Odense M
Vi inviterer sammen med Green Building Council Denmark til møde om den danske ordning for bæredygtigt byggeri, DGNB. Ordningen er udarbejdet af Green Building Council Denmark – en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen.
Bæredygtigt byggeri med Green Building Council Denmark
 

Cirkulær økonomi i byggebranchen

Tirsdag den 10. september kl. 9.00 — 14.30
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Seebladsgade 1, 5000 Odense C
Byggebranchen forbruger halvdelen af alle udvundne ressourcer i Europa og står samtidig for 33% af den samlede affaldsmængde. Derfor er det nærliggende, at det er i byggebranchen, hvor forandringer skal skabes og nye normer dannes.

Men hvordan bringer vi cirkulær økonomi og bæredygtighed ned på et niveau, hvor flere virksomheder kan være med og samtidig forsætte med at være en del af den udvikling, der allerede er i gang i byggebranchen?

Få svarene den 10. september, når vi i samarbejde med UCL holder en konference om cirkulær økonomi i byggebranchen. Udover en masse spændende indlæg får du mulighed for at besøge vores materiale- og ydelsesbazar med forskellige aktører fra byggebranchen, og der vil være rig mulighed for at stifte bekendtskab med materialeproducenter- og leverandører af ydelser indenfor cirkulær økonomi og bæredygtighed.
Cirkulær økonomi i byggebranchen
 

Afmeld nyhedsbrev