Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

RethinkTourism!: Er du tilmeldt årets konference for fynsk turisme?

Årets RethinkTourism! konference sætter mod i højsædet og slår dørene op for en konference, hvor vi siger "Dare to be different" til det samlede program. 

På konferencen får du en unik mulighed for at møde Guðrið Højgaard, CEO hos Visit Faroe Islands. Med kampagnerne Google Sheep View og Closed for maintenance bliver Visit Faroe Islands ved med at overgår sine egne virale succeser. Hvad er opskriften? Og hvilken effekt har det skabt?

Mød Vincent Nijs og Lynn Dauwe fra VisitFlandern, som fortæller om nogle af deres destinations indsatser. Hør om arbejdet med deres cykelstrategi, hvor fokus er at skabe engagerede cykel-communities og udviklingen af Travel to tomorrow projektet, som sigter efter at udvikle en mere bæredygtig form for turisme.

Oplev også Christian N. Stadil - en af Danmarks mest karismatiske erhvervsledere, som vil give sit bud på, hvordan man differentierer sig på et konkurrencepræget marked. Stadil ejer det globale konglomerat Thornico A/S, som dækker over mere end 120 operationelle virksomheder i forskellige industrier. 

Som medlem af Destination Fyn klyngen kan du tilmelde èn deltager uden beregning

Tilmeld dig her - hvis du ikke allerede er tilmeldt.

 

RethinkTourism er støttet af Fonden for Fynske Bank

FÜNEN, FAMILIE und FAHRRAD - Tysk cykelblogger begejstret for Fyn  

Destination Fyn inviterede i starten af august den tyske cykelblogger Martin Moschek, som står bag bloggen BikeTour Global, til i fem dage at køre Fyn tyndt sammen med sin familie. -Det er en virkelig fin og troværdig artikel, som den tyske cykelentusiast har skrevet, siger Sandra Neelmeyer fra Destination Fyn, som er ansvarlig for PR-indsatsen: 

-Her er både billeder af smukke solnedgange, små snoede cykelstier og en familie, som søger ly for en pludselig regnbyge.  -Besøget er et vigtigt led i FYN365 fortællingen om Bike Island Fyn, som den oplagte rejsedestination for tyske cykelgæster, siger Sandra. -Vi ved, at særligt de kystnære cykelruter, muligheden for at kombinere byoplevelser, som man kan få i Odense, med familievenlige køreafstande og besøg i købstæder og på slotte og herregårde er trækplastre for vores målgruppe, siger Sandra. 

BikeTour Global følges på bloggen af 285.000 unikke brugere om året og findes også Instagram og Facebook

Kig med og se indlægget med de flotte billeder fra turen

Ny strategi og ny mand i front: Morten skal tiltrække erhvervsturister til Fyn 

Morten Olstrup er ny forretningsudvikler i Destination Fyn og bliver ansvarlig for indsatsen med at tiltrække erhvervsturister til Fyn. En ny strategi udarbejdet i fællesskab med Eventalliancens medlemmer er fundamentet for en ny stærk indsats. Med Morten ved roret skal strategien rulles ud til fordel for Fyn og de fynske hoteller og konferencesteder.

Morten får også ansvaret for projektet ’Connecting Fyn’, som har fået ekstern finansiering fra Erhvervsstyrelsens turismeudviklingspulje på 1 mio. kr. Connecting Fyn skal styrke det strategiske arbejde med tiltrækning af konferencer, kongresser og møder til Fyn.

Morten har de seneste 2,5 år været ansat i Inspiring Denmark og har derfor et godt kendskab til konferencetiltrækning såvel som de fynske hotel- og konferencepartnere.

Giv gerne Morten et kald på 23 63 80 36 eller skriv til mool@destinationfyn.dk.
 
 

Kina Tur_Retur: Ny strategi for verdens største rejsemarked

En lang række fynske aktører har i løbet af foråret arbejdet på en ny Kina-strategi, som skal sætte pejlemærker for Kina Alliancens arbejde de kommende år. Kina Tur_Retur rummer både en strategi for den digitale tiltrækningsindsats og sætter retning på en række udviklingsprojekter, som skal hjælpe  Kina Alliancen med at fastholde og forstærke den positive Kina-udvikling i Odense og på Fyn.

Det ny H.C. Andersens Hus åbner i 2021, og det styrker i høj grad destinationens markedspotentiale. Strategien sætter derfor fokus på, hvordan Kina Alliancen via et stærkt samarbejde får udnyttet mulighederne fuldt ud og får skabt endnu stærkere erhvervsøkonomiske, uddannelsesmæssige og kulturelle relationer til det kinesiske marked.

Tilmeld dig Digital Masterclass-forløb

Vær med, når vi lancerer et spritnyt Masterclass-forløb med overskriften: Værdi gennem værtskab. Gennem seks masterclasses i løbet af 2019-2020 vil din virksomhed komme helt i front, når det gælder digitalt værtskab.
 

Velkommen til nyeste medlem af klyngen

 
Vi byder varmt velkommen til vores nye medlem af Destination Fyn Klyngen:
 
 
Tak for opbakningen - Vi glæder os til samarbejdet.
Frameld nyhedsbrev