Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Thomas Kastrup bliver chef for bæredygtighed i Erhvervshus Fyn  

Bæredygtighed står højt på dagsordenen - også hos Destination Fyn og Erhvervshus Fyn. For at sikre, at potentialerne afsøges og udnyttes i det fynske udviklingsarbejde, etablerer Erhvervshus Fyn nu en enhed med fokus på bæredygtighed. 

Thomas Kastrup, der har solid erfaring som både destinations- og innovationschef fra Destination Fyn, skal stå i spidsen for bestræbelserne på at sikre en fælles, fynsk indsats for bæredygtighed - til gavn for de fynske virksomheder og kommuner. Læs mere.

Digitalt akademi har løftet fynske hoteller og attraktioner

Målrettede uddannelsesforløb og hjælp til digitalisering giver stor værdi for fynsk turisme. Det konkluderer Destination Fyn efter et synligt digitalt kompetenceløft blandt de fynske turistvirksomheder og stor tilfredshed med kursusrækken Digital Academy.

Gennem det sidste halvandet år har Destination Fyn taget ikke mindre end 160 forskellige marketingsfolk fra de fynske hoteller og attraktioner igennem 14 forskellige kurser og workshops med fokus på digitale kompetencer inden for alt fra Tripadvisor over chatbots til Facebook.

Forløbet, Digital Academy, afsluttes tirsdag og størstedelen af deltagerne melder om stort udbytte. Hele 96 pct. mener således, at de har forbedret deres kompetencer i en grad, så de bedre er stand til at bidrage til vækst i deres virksomhed.

Læs mere Digital Academys betydning for deltagerne.

Laura Raidla skal styrke den fynske Bike Island indsats

Destination Fyn sætter ekstra turbo på Bike Island indsatsen med Laura Raidla ved roret. Sammen med et dedikeret Bike Island team skal Laura navigere Bike Island stærkt videre for at øge antallet af cykelturister på Fyn og Øerne. 
 
Laura er kommet flyvende fra start med det netop veloverståede Cykle Summit i Nyborg, som samlede cykeloperatører fra hele verden til workshop på Fyn. De mange positive til bagemeldinger fra deltagerne vidner om, at interessen for Bike Island aldrig har været større.
 

Bliv klar til cykelturister på Bike Island workshops

Få tips og tricks med hjem, som du kan bruge i lige netop i DIN virksomhed.
 

Se alle Destination Fyns tilbud om kompetenceudvikling

Se alle vores tilbud for 2019/2020 og få kompetenceudvikling på højt fagligt niveau til dig og dine medarbejdere .
 
 

Husk at nominere din kandidat til Årets Skulderklap 2019!

Frameld nyhedsbrev