Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Et stort tak, en kort film og en masse billeder og præsentationer fra årets RethinkTourism!

 
Her på den anden side af årets RethinkTourism! vil vi gerne sige tusind tak til alle deltagere – tak for jeres engagement på dagen og positive tilbagemeldinger efterfølgende.

Vi nåede i mål med en dag rig på muligheder for at netværke og med inspirerende speakers fra ind- og udland. Vi fik også sat fokus på, hvordan man skiller sig ud fra mængden uden at gå på kompromis med den fynske dna og vores fælles fremtid.
 
Se de mange fine fotos fra konferencen (Fotograf Cosmin Cirstea) 
 

Se præsentationer fra de speakers, som har ønsket at dele deres materiale.
   

Se film med de vigtigste pointer fra konferencens speakers

Se dagens visuelle referat

Michael Eriksen fra Visuel Retning tegnede derudad og leverede et flot visuelt resumé for dagen.
 

Stort tillykke til Nordfyns Erhverv og Turisme med Årets Skulderklap for værtskabet for VM i cyklecross 2019

 
Bikes, bæredygtighed og bisoner under åben himmel var nomineret til Årets Skulderklap. Feltet var stærkt, men det blev cyklerne, der løb med sejren, da Nordfyns Erhverv og Turisme kunne modtage anerkendelsen for værtsskabet for VM i cyklecross i Bogense.
 
- Indstillingen fremhæver, hvordan Nordfyns Erhverv og Turisme formåede at skabe et engagement og en lokal opbakning udover det sædvanlige. Luften var tyk af lokal stolthed og sammenhold i Bogense i februar. Derfor er Nordfyns arbejde med VM i cyklecross et eksempel til efterfølgelse, som sætter fine pejlemærker for det fremadrettede arbejde i fynsk turisme, sagde begrundelsen. 
 
 

 Fyn går som lun brunsviger syd for grænsen

 
En af de største grossister på det danske rejsemarked Nordic Tours melder om stærkt stigende salg og stor begejstring i deres store europæiske netværk af rejsearrangører. Til 2020-sæsonen er der indtil videre solgt fynske pakkerejser til 3038 personer mod 1220 personer i denne sæson.
 
 

Bike Island workshop den 5. december - er du tilmeldt?

Styrk din forretning ved at målrette dit salg og marketing til cykelgæster: På workshoppen tager vi afsæt i din virksomheds eksisterende produkter og services til cykelgæster og i dine egne
markedsføringskanaler (hjemmeside, nyhedsbrev, sociale medier m.fl.). Vi ser på nye muligheder for salg og måder, hvorpå du kan tiltrække endnu flere cykelgæster og hæve forbruget, mens gæsterne opholder sig i din virksomhed.
 
Frameld nyhedsbrev