Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Tre daglige og direkte tog fra millionbyen Hamborg til Odense er efter flere års pause nu en realitet

 -Vi forventer helt klart, at den direkte togforbindelse til Hamborg vil være med til at skabe et mere åbent vindue for tiltrækningen af tyske turister til Odense og Fyn, fortæller Sandra Schneider Neelmeyer, Market Communications Manager hos Destination Fyn.

-Når vi taler med de turoperatører, vi samarbejder med, er de meget begejstrerede for forbindelsen. Den betyder, at de fra Hamborgs internationale lufthavn kan sende individuelle rejsende direkte til Fyn fra mange forskellige lande, fortæller Sandra Schneider Neelmeyer.

Destination Fyn vil sammen med turoperatørerne strikke en række pakkeprodukter sammen for individuelle rejsende, som bl.a. indebærer cykeloplevelser. For naturligvis er det muligt at medbringe sin cykel, når man tager et af de smarte EuroCity-tog.

-Togrejse er jo en af de mindst klimabelastende transportformer, så jeg er sikker på, at det vil appellere til rigtig mange bæredygtighedsbevidste tyskere, vurderer Sandra Schneider Neelmeyer.  

Se indslag fra TV 2 / Fyn

FYN365: Sådan gik det for årets markedsføringsindsats - er du med i 2020?

Hvordan er vores fælles fynske markedsføringsindsats gået, og hvad skal der ske i 2020? Vi har lavet en lille video, hvor vi gør status over 2019 og ser fremad mod 2020. Skal du være med i 2020, så lad os høre fra dig hurtigst muligt, så vi kan komme samlet fra start i det nye år.

Læs mere om dine muligheder her.  Har du spørgsmål, så kontakt Sandra Neelmeyer: Tlf: 51 46 39 27

Vi inviterer alle deltagere til FYN365 workshop den 26. februar, så sæt et stort kryds i kalenderen.

Pssst: Har du endnu ikke set, hvordan VisitFyn ser ud efter årets omlægning til nyt design, så tjek sitet ud her.

Kig med og mød teamet bag FYN365.

Kinesisk bryllupsvideo skal trække mere bryllupsturisme til Fyn og Øerne

Den kinesiske turoperatør Uniqueway har i samarbejde med Kina Alliancen produceret en bryllupsvideo, som sætter hele Andersen Hometown fortællingen i spil.  Det kinesiske par, som medvirker i videoen, blev gift på Broholm Slot i sommers og sagde ja tak til at medvirke i den særlige film, som skal inspirere andre kinesiske brudepar til at give deres store ja til hinanden på Fyn. Der blev filmet på en lang række fynske locations, som Egeskov, Den fynske Landsby, Ærø og Odense midtby.
 
Filmen er blevet bredt eksponeret på en lang række kinesiske SoMe platforme og har indtil nu fået 5.610.598 visninger og 112.898 klik. I 2019 solgte Uniqueway 14 bryllupsture til Fyn med over 100 gæster, og forventningerne til, at det fynske bryllupsprodukt kan sælge langt mere, er store hos den kinesiske turoperatør, fortæller Xiaowei Liu Lolk fra Destination Fyn, som samarbejder tæt med Uniqueway.
 
 

FYN365: Norsk juleglæde over julemarkeder

Destination Fyn har inviteret den norske blogger Merete Gamst, som står bag rejsebloggen Positivista, på besøg på tre fynske julemarkeder. Bloggeren nåede forbi H.C. Andersen Julemarkedet, julemarkedet i Ærøskøbing og Jul i den Gamle Kongeby Nyborg.
 
Det er der kommet denne fine julefortælling ud af. Storms Pakhus og Hotel Arnfeldt på Ærø var også en del af bloggerens tur og har også fået rigtig flot omtale.
 

Sæt kryds i kalenderen: Bike Islands Årstræf bliver afholdt den 25. marts 2020

Sidste år var mere end 60 cykelaktører samlet for at drøfte den fynske cykelturisme under Bike Islands første årstræf. Og nu er vi klar med datoen for den anden udgave af årstræffet, hvor de fynske aktører indenfor cykelturisme har en unik mulighed for at netværke, få ny viden og sammen fejre de mest innovative, bæredygtige og nytænkende initiativer indenfor cykelturisme på Fyn og i Øhavet med Bike Island-prisen 2020. Så sørg allerede nu for at reservere onsdag den 25. marts 2020 til Bike Islands årstræf. 
 
 

Ny cykelworkshop: Målret din hjemmeside til cykelturister og få flere gæster

Bike Island Fyn fortsætter årets perlerække af populære cykelworkshops ind i 2020. Denne gang er det med fokus på, hvordan I som overnatningssted eller anden virksomhed henvender jer til cykelturister på jeres hjemmeside. Bliv klogere på, hvilke spørgsmål cykelturisterne har brug for at få besvaret, inden de er parate til at trykke ”book” - og se jeres egen hjemmeside med nye øjne. 
 

Vi byder varmt velkommen til to nye medlemmer i Destination Fyn:

 
 
Vi glæder os til samarbejdet!
 
 
Frameld nyhedsbrev