Destination Fyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
Destination Fyn

Gæsterne er særligt godt tilfredse med Fyn

De danske destinationer falder generelt rigtig godt i turisternes smag, når de først er kommet til. Men på Fyn er gæsterne lige en anelse mere glade end gennemsnittet.  

97 pct. af de turister, der besøger Fyn, er tilfredse med deres valg af feriested. På landsplan er den tilsvarende andel 94 pct. De fynske tal stammer fra den dugfriske gæsteundersøgelse, som Destination Fyn har gennemført i samarbejde med Wilke i løbet af 2019, mens tallene for resten af landet stammer fra analysen ”Gæstetilfredshed 2019”, som Dansk Kyst og Natur Turisme offentliggjorde i begyndelse af januar, og som rummer data fra 37 forskellige destinationer.

-Vi er rigtig glade for, at turisterne rejser hjem fra Fyn med en positiv oplevelse i bagagen. Det øger jo sandsynligheden for, at de vil anbefale stedet til andre og vende tilbage, siger Rasmus Hessum Hansen, direktør for Destination Fyn.
 
Tre fjerdedele af turisterne svinger sig helt op i den meget tilfredse kategori, og kun 3 pct. er utilfredse med at have valgt Fyn som feriested.
 

Tilmeld dig vores netværksarrangement og hør mere om gæsteundersøgelsen

Vil du have foldet hele den nye gæsteundersøgelse om Fyn og Øerne fuldt ud, så deltag i vores netværksarrangement den 26. februar i Cortex Park ved SDU. Her kan du også høre mere om vores markedsføringsindsatser i 2020, hvordan Fyn bliver omtalt af vores gæster på de sociale medier samt få et indblik i de nyeste tal fra VisitDenmark. 

Destination Fyn inviterer på morgenmad kl. 8:30.

Fra kl. 9:00 kan du høre mere om de nyeste undersøgelser og vores kommende indsatser.

Vi slutter kl. 11.00, så du også kan nå dagens andre vigtige opgaver.

Arrangementet er særligt for medlemmer af Destination Fyn. 

Tilmeld dig her.

Tilmeld dig Bike Islands Årstræf den 1. april 2020

Hvordan klarer Bike Island Fyn sig som cykeldestination – set med langturscyklisten og turoperatørens erfarne og skarpe blik? Hvad gør vi som cykeldestination rigtigt, og hvor er der fortsat knapper, der kan skrues på? Disse spørgsmål er udgangspunktet for dagens program, når Bike Island Fyn inviterer til årstræf onsdag den 1. april kl. 9.00-14.30 på Hotel Christiansminde i Svendborg.  (Bemærk datoen er ændret fra sidste nyhedsbrev) 
 
Derudover uddeles Bike Island Fyn-prisen 2020 i kategorierne Bedste Cykelovernatning og Bedste Cykeloplevelser og -initiativ. Fynboerne selv nominerer til sidstnævnte pris gennem en konkurrence i samarbejde med Jysk Fynske Mediers ugeaviser.    
 
Deltagelse er gratis for medlemmer af Destination Fyn, samt Bike Friends. For alle andre er prisen for deltagelse 200 kr. Er du endnu ikke Bike Friend – kontakt os for at høre nærmere om den gratis ordning. 
 

Fyn godkendt uden for højsæsonen: Norsk rejsejournalist har testet os

Den norske journalist Frank Williksen har sammen med sin kone været på dansk roadtrip.
Ægteparret har tilbragt mange sommerferier i Danmark. Nu fik de chancen for at teste, hvad vi kan byde på ud for højsæsonen. Heldigvis blev de ikke skuffede.

Læs mere om Franks oplevelser på Fyn, hvor parret nåede et ophold på Hotel Odeon, at besøge H.C. Andersens Hus, at spise på Sortebro Kro og få en grundig rundtur på Egeskov

Artiklen er udkommet i det norske gratismedie Drammen live 24, som har 500.000 ugentlige brugere.

Presseturen er blevet til i samarbejde med VisitDenmark.
 

Workshop: Målret din hjemmeside til cykelturister og få flere gæster

Bike Island Fyn fortsætter årets perlerække af populære cykelworkshops ind i 2020. Denne gang er det med fokus på, hvordan I som overnatningssted eller anden virksomhed henvender jer til cykelturister på jeres hjemmeside. Bliv klogere på, hvilke spørgsmål cykelturisterne har brug for at få besvaret, inden de er parate til at trykke ”book” - og se jeres egen hjemmeside med nye øjne. 
 

Workshop: Specielkost på meukortet - sådan imødekommer du turisternes behov

Der er i stigende grad en efterspørgsel efter specialkost blandt turister fx lacto, vegetar, veganer etc.
Klæd derfor dine medarbejdere på til at imødekomme denne efterspørgsel med et kursusforløb, som vil opkvalificere medarbejderne til at kunne producere kreative retter og servicere gæsterne inden for specialkost.

Mandag den 17. februar og tirsdag den 18. februar på Kold College,

Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.

Læs mere og tilmeld dig

Frameld nyhedsbrev